Tarjoamme nykyisin pikalainojen sijasta joustavaa Lainasto Ostosrahaa

Lainaston Ostosrahaan kytketyllä virtuaalisella mastercard-luottokortilla voit maksaa ostoksesi helposti suoraan verkossa. Luottokortissa ei ole vuosimaksuja ja siihen on mahdollista saada jopa 3 000 euron luottoraja!

Lainasto Ostosraha
100-3000€

100-600€

Kertalaina

Ikäraja 18-vuotta

Halutessasi heti tilille

Takaisinmaksu neljässä erässä

100-3000€

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

Jopa 3000€ luottoraja

Vuosimaksu 0€

Tee ostoksia turvallisesti verkossa

Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkiksi 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

2500 euroa lainaa heti tilille

24.11.2016

Huom. luet vanhaa artikkelia. Artikkelissa olevat tiedot ei välttämättä ole enää ajantasalla.

Joskus äkillinen, odottamaton meno yllättää. Se voi tulla aivan salamana tai hiukan varoittaa jyrinällään, mutta tavallisesti vaatii nopeaa reagointikykyä. Tänä päivänä lainaa on kuitenkin helppo hakea ja saada. Jopa 2500 euron lainan saa heti tilille.

Joustoluotolla 2500 euroa lainaa heti tilille

Joustoluotto on joustava luottotili, joka mukautuu lainanhakijan tarpeeseen. Se on 100-3000 euron laina, jota lainanhakija voi nostaa tililleen aina tarvittaessa. Laina ei siirry kertasummana tilille kokonaisuudessaan, vaan lainanhakija siirtää haluamansa summan aina lainatarpeen yllättäessä.

Joustoluotto onkin mainio hätävara talouden notkahtaessa, sillä joustoluoton kautta lainaa saa tilille heti – jopa 2500 tai 3000 euroa. Toki myös pienemmät kertanostot onnistuvat. Pienin mahdollinen nosto on kuitenkin 50 euroa. Joustoluotto on myös siitä hyvä lainamuoto, että ainoastaan nostettu laina kerryttää korkoja ja aiheuttaa kuluja. Itse luottotili ei siis maksa mitään. Siksi sen voikin hakea ja avata hätävaraksi, jonka ottaa käyttöön vasta tiukan paikan tullen.

Joustoluoton hakeminen on helppoa ja vaivatonta. Lainahakemuksen voi täyttää netissä millä tahansa älylaitteella, josta löytyy toimiva internet-yhteys. Hakemuksessa kysytään tavallisia asioita, kuten henkilö- ja osoitetiedot sekä vahvistus tuloista. Tulotiedot vahvistetaan Instantor-palvelun kautta tai liittämällä hakemukseen esimerkiksi palkkakuitin. Alustavan lainapäätöksen saa heti hakemuksen täytettyään, mutta hakemuskäsittelijä tekee lainan suuruudesta lopullisen päätöksen.

Lainahakemuksen voi täyttää ympäri vuorokauden, mutta hakemuksia käsitellään ainoastaan lainapalvelujen aukioloaikoina. Yön aikana tulleet lainahakemukset käsitellään aamulla saapumisjärjestyksessään. Lainapalvelujen aukioloaikoina lainapäätöksen saa muutamassa minuutissa ja lainaa voi sen jälkeen siirtää tilille heti.

Kulutusluotolla 2500 euroa lainaa heti tilille

Kulutusluotto on joustoluottoa suurempi lainatuote. Se on 2000-5000 euron kertalaina, joka siirtyy lainanhakijan tilille kokonaisuudessaan. Lainanhakuprosessi on vastaava kuin joustoluotossa, joten se on aivan yhtä yksinkertainen eikä vie liiemmin aikaa. Laina siirtyy myös tilille yhtä nopeasti.

Kulutusluotto maksetaan takaisin 1-3 vuoden aikana tasasummina kuukausierissä. Takaisinmaksuaika ei ole mitenkään kytköksissä lainasummaan, vaan lainanhakija saa itse päättää takaisinmaksun keston. Mitä pidempi takaisinmaksuaika, sitä pienemmät kuukausierät.

Pikalainax.fi tarjoaa asiakkailleen lähinnä pikavippejä ja joustoluottoa, mutta samaan lainaperheeseen kuuluvan Lainasto Oy:n lainatuotteisiin kuuluu myös kulutusluotto.