Tarjoamme nykyisin pikalainojen sijasta joustavaa Lainasto Ostosrahaa

Lainaston Ostosrahaan kytketyllä virtuaalisella mastercard-luottokortilla voit maksaa ostoksesi helposti suoraan verkossa. Luottokortissa ei ole vuosimaksuja ja siihen on mahdollista saada jopa 3 000 euron luottoraja!

Lainasto Ostosraha
100-3000€

100-600€

Kertalaina

Ikäraja 18-vuotta

Halutessasi heti tilille

Takaisinmaksu neljässä erässä

100-3000€

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

Jopa 3000€ luottoraja

Vuosimaksu 0€

Tee ostoksia turvallisesti verkossa

Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkiksi 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

500e laina heti

11.1.2017

Huom. luet vanhaa artikkelia. Artikkelissa olevat tiedot ei välttämättä ole enää ajantasalla.

Harkinnassa pikavippi? Pikalainax myöntää lainaa joustavasti. Myöntämämme laina on samaan aikaan pikavippi, mutta myös suurempi luotto. Se on kuin luottokortti verkossa, johon voit tukeutua, kun talous notkahtaa. Joustoluotto on käytettävissäsi juuri silloin, kun sitä kipeimmin tarvitset.

Joustoluotolla voit kattaa ruokakustannukset, kun jääkaappi on tyhjillään ja palkkapäivään vielä viikko tai pari. Sillä voi maksaa erääntyneen sähkölaskun. Joustoluotto venyy myös akuutteihin kodin hankintoihin ja kustantaa autohuollon kriittisellä hetkellä. Joustoluotto on laina odottamattomiin menoihin, mutta toki sillä voi hankkia vaikka lomamatkan.

500e laina heti – hae joustoluotto

Joustoluotto on lainamarkkinoiden joustavin laina. Se on 100–3000 euron luottotili, joka mukautuu jokaisen lainanhakijan tilanteeseen. Luottotililtä voi nostaa tarvittaessa esimerkiksi 500 euroa tai isompaan tarpeeseen jopa 3000 euroa.

Joustoluottoa hakemalla saat käyttöösi 2000–3000 euron luottorajan. Luottorajan puitteissa voit tehdä nostoja niin usein kuin haluat sellaisilla summilla, jotka sopivat sinulle. Nostojen määrää ja nostosummia ei siis ole määritelty ennakkoon, vaan joustoluotto joustaa tarpeidesi mukaan.

Joustoluottoa voi hakea verkosta löytyvällä lainahakemuksella. Lainaa voi hakea ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Lainahakemus on helppo, nopea ja ennen kaikkea turvallinen täyttää.

Lainahakemuksen voi täyttää netissä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Lainoja myönnetään kuitenkin ainoastaan lainapalvelujen aukioloaikoina. Yöllä lähetetyt lainahakemukset käsitellään heti aamulla saapumisjärjestyksessään.

Lainapalvelun aukioloajat:

Arkisin 8:00-22:00
Viikonloppuisin 12:00-20:00

Joustoluottoa ei myönnetä yöaikaan, mutta säännöt muuttuvat, kun sinulla on käytössäsi jo haettu joustoluotto. Avatulta joustoluotolta voi tehdä nostoja aina halutessaan – jopa keskellä yötä.

HAE JOUSTOLUOTTO!