Tarjoamme nykyisin pikalainojen sijasta joustavaa Lainasto Ostosrahaa

Lainaston Ostosrahaan kytketyllä virtuaalisella mastercard-luottokortilla voit maksaa ostoksesi helposti suoraan verkossa. Luottokortissa ei ole vuosimaksuja ja siihen on mahdollista saada jopa 3 000 euron luottoraja!

Lainasto Ostosraha
100-3000€

100-600€

Kertalaina

Ikäraja 18-vuotta

Halutessasi heti tilille

Takaisinmaksu neljässä erässä

100-3000€

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

Jopa 3000€ luottoraja

Vuosimaksu 0€

Tee ostoksia turvallisesti verkossa

Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkiksi 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

Joustoluotto: miniminosto 50 euron laina

13.12.2016

Huom. luet vanhaa artikkelia. Artikkelissa olevat tiedot ei välttämättä ole enää ajantasalla.

Jossain vaiheessa elämää tulee väistämättä eteen tilanne, jossa tarvitsee lainaa. Kyse voi olla arjen yllävästä menosta, kauan suunnitellusta hankinnasta tai pitkäaikaisen haaveen toteuttamisesta. Lainatarpeesi voi olla mikä tahansa: me autamme!

Joustoluotto on joustava luotto, joka toimii kuin 100-3000 euron vakuudeton laina. Sen hakemiseen ei siis tarvita erikseen takaajia tai vakuuksia. Joustoluotossa saat käyttöösi oman 2000-3000 euron luottorajan, jonka puitteissa tehdä nostoja. Nostosumman voit päättää itse. Myös nostojen tiheys on täysin päätettävissäsi.

Lainan voi maksaa takaisin sopivasti ennakolta ilmoitetuissa erissä, jolloin pystyt ennakoimaan menosti täydellisesti. Näin taloutesi pysyy aisoissa, eikä notkahduksia tarvitse pelätä.

Miniminosto on 50 euron laina

Joustoluotossa lainanhakijalle myönnetään 2000-3000 euron luottoraja. Nostoja voi siis tililtään tehdä aina 2000 tai 3000 euroon asti. Pienin mahdollinen nosto on kuitenkin 50 euron laina. Nostoja voi tehdä niin usein kuin mahdollista, mutta sopii muistaa, että jokaiseen nostoon kuuluu 14 %:n nostoprovisio. Tästä syystä onkin suositeltavampaa tehdä suurempia nostoja harvemmin kuin pieniä nostoja usein.

Joustoluoton idea on joustaa lainanhakijan tarpeiden mukaan. Tästä syystä nostojen ei tarvitse noudattaa aina samaa kaavaa, vaan välillä nostot voivat olla suurempia ja välillä pienempiä.

Hae joustoluotto ja nosta 50 euron laina kerrallaan

Joustoluoton hakeminen onnistuu helposti netistä löytyvällä lainahakemuksella. Tarvitset ainoastaan älylaitteen (puhelin, tabletti tai tietokone), jossa on toimiva internet-yhteys. Lainahakemusta ei ole tehty turhan monimutkiseksi, vaan se on haluttu säilyttää mahdollisimman vaivattomana täyttää.

Lainahakemuksen voi täyttää netissä ympäri vuorokauden eli 24/7. Tästä huolimatta hakemuksia käsitellään ainoastaan lainapalvelujen aukioloaikoina. Yöllä lähetetyt lainahakemukset käsitellään aamulla lainapalvelujen avauduttua aina saapumisjärjestyksessään.

Avatulta joustoluotolta voi tehdä nostoja vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden – vaikka jouluaattona yön pimeinä tunteina. Erillistä lainahakemusta ei siis nostoihin tarvita.

HAE JOUSTOLUOTTO