Hae pikalainaa joustavasti!

Hakemuksen täyttäminen vie vain minuutteja!

Tarjoamme nykyisin pikalainojen sijasta joustavaa Lainasto Ostosrahaa

Lainaston Ostosrahaan kytketyllä virtuaalisella mastercard-luottokortilla voit maksaa ostoksesi helposti suoraan verkossa. Luottokortissa ei ole vuosimaksuja ja siihen on mahdollista saada jopa 3 000 euron luottoraja!

Lainasto Ostosraha
100-3000€

100-600€

Kertalaina

Ikäraja 18-vuotta

Halutessasi heti tilille

Takaisinmaksu neljässä erässä

100-3000€

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

Jopa 3000€ luottoraja

Vuosimaksu 0€

Tee ostoksia turvallisesti verkossa

Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkiksi 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

Pikalainaa tilapäiseen ja jatkuvaan tarpeeseen

Pikalainaa eli lainaa nopealla aikataululla voi Pikalainax.fi:n kautta hakea kahdessa eri muodossa: kertaluottona tai virtuaalisen luottokortin muodossa (Ostosraha).

Perinteisen kertaluoton suuruus vaihtelee 100-600 euron välillä ja myönnetty lainasumma siirretään hakijan tilille kerralla kokonaisuudessaan. Jos ilmenee tarve lisälainalle, on lainahakemus tehtävä uudelleen. Kertaluotto sopiikin paremmin tilapäiseksi ratkaisuksi.

Ostosraha on joustavampi tapa hakea rahoitusta arjen yllätyksiä varten. Ostosrahaan kytketään automaattisesti virtuaalinen mastercard-luottokortti, joka mahdollistaa ostoksien tekemisen suoraan verkossa. Luottokortin hakija saa heti 300 tai 500 euron luottorajan, jonka puitteissa nostoja voi tehdä useamman kerran ilman hakemusprosessin uudelleenläpikäyntiä. Maksamalla kuukausilyhennyksiä, luottokortin katetta voidaan nostaa jopa 3000 euroon asti, jolloin jo vähän suurempienkin ostosten tekeminen on mahdollista.

Jatkuva

  • -Ikäraja 18-vuotta
  • -Vakuudeton ja takaajaton
  • -Luottoraja jopa 3000€
  • -Mahdollisuus tehdä useampia nostoja
  • -Ei erillistä vuosimaksua

Hae Ostosrahaa

Tilapäinen

  • -Ikäraja 18-vuotta
  • -Vakuudeton ja takaajaton
  • -Luottoraja 100-600€
  • -Takaisinmaksuaika 4kk
  • -tlapäiseen tarpeeseen

Hae kertaluottoa

Hae Ostosrahaa helposti ja nopeasti

Ostosrahaa voi hakea täyttämällä Lainaston sähköinen luottohakemus. Lainasto ja PikalainaX kuuluvat molemmat GF Money Consumer Finance Oy:n palveluihin.

Moneen tarpeeseen soveltuva Ostosraha on perinteiseen kertaluottoon verrattuna joustava 100–3000 euron luottomuoto. Oman luottorajan puitteissa voi tehdä ostoksia verkossa niin usein kuin tarve vaatii ilman, että hakemus tarvitsisi täyttää joka kerta uudelleen.

Ostosrahaan kytketyn Mastercard-luottokortin luottoraja on aluksi 300 tai 500 euroa, mutta jokaisen maksetun kuukausierän jälkeen rajaa voidaan korottaa 500 eurolla aina 3000 euroon asti.

Vaatimukset

Ostosrahan hakeminen ja saaminen on verrattain helppoa. Hakemuksen täyttäminen ei vie kuin muutaman minuutin ja sen voi tehdä sähköisesti vaikka omalta kotisohvalta. Tarvitset vain toimivan älylaitteen ja verkkoyhteyden.

Myönteisen hakemuspäätöksen saamiseksi et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Sinulla tulisi kuitenkin olla luottotiedot kunnossa ja jonkinlaiset säännölliset tulot takaisinmaksua varten. Muita vaatimuksia ovat muun muassa vähintään 18-vuoden ikä, vakituinen osoite Suomessa sekä puhelinliittymä.

Uutiset


23.1.2017 – Pikalaina 3000 euroa nopeasti tilille

Pikalaina on nykyään pankkilainan ohella varteenotettava vaihtoehto hakea luottoa. Lainantarjoajat ovat luotettavia yrityksiä ja lainoja haetaan pankkimaisen turvallisella, SSL-salauksella suojatulla lainahakemuksella verkossa. Erikokoisia lainoja saa nykyään sadan euron pikavipistä aina tuhansiin euroihin erilaisilla laina- ja sopimusehdoilla. Laina-ajat vaihtelevat vuorokausista vuosiin. Pikalaina 3000 joustavasti Joustoluotto on 100-3000 euron pikalaina. Se on joustava luotto, joka toimii luottokortin […]

18.1.2017 – 2000e luotto odottamattomiin menoihin

Äkilliset menot horjuttavat taloutta. Odottamattomat menot eivät paljon itsestään ennakkoon ilmoittele, vaan ilmaantuvat todennäköisesti pahimpana mahdollisena hetkenä. Se ei paljon naurata, vaan enemmänkin itkettää. Tällaisia tilanteita varten on kuitenkin kehitetty nopeita ratkaisuja. Kyse on enää siitä, osaatko hyödyntää mahdollisuuden vai annatko taloudellisen notkahduksen viedä mukanaan. Luotto hoitaa inhottavan tilanteen nopeasti pois päiväjärjestyksestä. Joustoluotto – 2000e […]

11.1.2017 – 500e laina heti

Harkinnassa pikavippi? Pikalainax myöntää lainaa joustavasti. Myöntämämme laina on samaan aikaan pikavippi, mutta myös suurempi luotto. Se on kuin luottokortti verkossa, johon voit tukeutua, kun talous notkahtaa. Joustoluotto on käytettävissäsi juuri silloin, kun sitä kipeimmin tarvitset. Joustoluotolla voit kattaa ruokakustannukset, kun jääkaappi on tyhjillään ja palkkapäivään vielä viikko tai pari. Sillä voi maksaa erääntyneen sähkölaskun. […]