Minkälaisen lainan tarvitset?

Virtuaalinen luottokortti
100-3000€

Perinteinen kertaluotto
100-600€

100-600€

Kertalaina

Ikäraja 18-vuotta

Halutessasi heti tilille

Takaisinmaksu neljässä erässä

100-3000€

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

Jopa 3000€ luottoraja

Vuosimaksu 0€

Tee ostoksia turvallisesti verkossa

Mastercard on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkiksi 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

Kertaluotto: lainasumma 600 €, laina-aika 4 kk, nimellinen vuosikorko 19,90 %, todellinen vuosikorko 27,92 %, luotosta aiheutuvat kustannukset 37,51 €, jolloin takaisinmaksettavaksi kokonaissummaksi muodostuu 637,51 €.

Hae luottoa jopa 5000 euroa!

29.11.2016

Rahaa tarvitsee aina, eikä sitä koskaan ole liikaa. Oikeastaan mitä enemmän sitä on, sitä enemmän sitä kuluttaa. Tästä syystä voi itsensä välillä löytää tilanteesta, jossa rahaa saisi taas kerran olla hiukan enemmän. Ongelmat on kuitenkin tehty ratkottaviksi – myös taloudelliset!

Tänä päivänä taloudelliset notkahdukset on huomattavasti helpompi hoitaa kuin esimerkiksi viisitoista vuotta sitten. Pikavipit rantautuivat Suomeen vuonna 2005 mullistaen koko lainamarkkinat. Näistä ajoista on kuitenkin vielä kehitytty ryminällä ja perinteisten sadan euron pikavippien lisäksi on saatavilla suurempaakin luottoa.

Taloudellinen notkahdus? Hae luottoa!

On totta, että harvemmin enää riittää sadan euron pikavippi. Se on apu omalla paikallaan, esimerkiksi ruokaostoksiin tai kattamaan sähkölaskun ennen kuin sähköt katkaistaan kokonaan. Tämän ovat ymmärtäneet myös lainantarjoajat, jotka ovat kehittäneet ja korottaneet lainatuotteitaan. Perinteisten pikavippien rinnalle on saatu kaksi aivan uutta lainatuotetta: joustoluotto sekä kulutusluotto.

Joustoluotto on 100–3000 euron joustava luottotili. Sen lopullinen koko määräytyy lainanhakijan tulotason ja maksukyvyn mukaan, mutta enimmillään joustoluotto on 3000 euron laina.

Joustoluotto on suunniteltu auttamaan lainanhakijaa parhaansa mukaan. Se joustaa: luottotililtä voi tehdä nostoja aina omaan tarpeeseen. Nostojen määrän ja suuruuden saa jokainen päättää itse. Joustoluoton voi myös hakea ja avata, vaikka lainalle ei juuri nyt tarvetta olisikaan. Joustoluotto säilyy avattuna kasvattamatta kuluja, kunnes tarvitset taloudellista apua.

Joustoluotto joustaa myös toiseen suuntaan eli takaisinmaksussa. Luottoa voi maksaa takaisin kuukausierissä tai koko nostetun summan kerralla – oman tilanteen mukaan.

Kulutusluotto on 2000–5000 euron kertalaina. Haettuasi kulutusluottoa laina siirtyy siis tilille kokonaisuudessaan. Isompi laina sopii mainiosti esimerkiksi remontti- tai sisustuslainaksi. Sillä voi kattaa hieman kookkaamman huollon autoon tai vaikka toteuttaa pitkäaikainen unelma ja haaveesi.

Kulutusluotto maksetaan takaisin 1-3 vuoden aikana tasasummina kuukausierissä. Laina-aika ei ole suoraan sidoksissa lainasummaan, vaan asiakas saa itse päättää, kuinka nopeassa tahdissa haluaa lainansa takaisin maksaa. Mitä pidempi laina-aika, sitä pienemmät kuukausierät.