Tarjoamme nykyisin pikalainojen sijasta joustavaa Lainasto Ostosrahaa

Lainaston Ostosrahaan kytketyllä virtuaalisella mastercard-luottokortilla voit maksaa ostoksesi helposti suoraan verkossa. Luottokortissa ei ole vuosimaksuja ja siihen on mahdollista saada jopa 3 000 euron luottoraja!

Lainasto Ostosraha
100-3000€

100-600€

Kertalaina

Ikäraja 18-vuotta

Halutessasi heti tilille

Takaisinmaksu neljässä erässä

100-3000€

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

Jopa 3000€ luottoraja

Vuosimaksu 0€

Tee ostoksia turvallisesti verkossa

Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkiksi 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

Ilmainen vippi ja joustava laina

24.10.2016

Huom. luet vanhaa artikkelia. Artikkelissa olevat tiedot ei välttämättä ole enää ajantasalla.

Lainaperheet ja -tuotteet kasvavat koko ajan. Erilaisia rahoitusratkaisuja kehitetään palvelemaan asiakkaita entistäkin paremmin. Perinteinen vippi on saanut rinnalleen suurempia lainoja sekä kasan erilaisia lainaehtoja. Omaan tilanteeseensa parhaiten sopivan lainavaihtoehdon löytää ainoastaan tutkimalla, vertailemalla ja tutustumalla.

Nostetaan kuitenkin pari uutta lainatuotetta esille ihan erikseen.

Ilmainen vippi

Ilmainen vippi on Lainasto Oy:n tarjoama 100–300 euron suuruinen laina. Se on kertalaina, joka maksetaan takaisin lainaehtojen mukaisesti 14 vuorokauden kuluessa. Ehtoja noudatettaessa laina on ilmainen, mikä tarkoittaa sitä, että vippi ei kasva kuluja tai korkoa laina-aikana. Maksat siis takaisin tasan saman summan, jonka olet kaksi viikkoa aiemmin lainannut.

Mikäli kuluton laina jää kuitenkin maksamatta lainaehdoissa määritellyn ajan puitteissa, vippi muuttuu automaattisesti vuoden korolliseksi lainaksi. Vippi maksetaan takaisin pienissä kuukausierissä 12 kuukauden maksuajalla.

Erityisen hyvin ilmainen vippi toimii, jos juuri ennen palkkapäivää iskee odottamaton, äkillinen meno. Saat yllättävän menon hoidettua heti ja toisaalta myös muutaman päivän kuluttua hoidettua lainan pois.

Joustava laina

Joustoluotto on Pikalainax.fi:n lainatuote. Se on joustava luottotili, joka mukautuu asiakkaan tarpeeseen aina tilanteen mukaan. Yhdellä hakemuksella saat käyttöösi 100–3000 euron suuruisen luottotilin, jolta voit tehdä nostoja aina halutessasi.

Voit hakea joustoluottoa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä, mutta joustava laina myönnetään ainoastaan lainapalvelujen aukioloaikoina. Yön aikana saapuneet hakemukset käsitellään heti aamulla saapumisjärjestyksessään, ja lainapäätöksen saa tällöin muutamassa minuutissa. Tämän jälkeen laina on heti nostettavissa.

Joustoluotto on siitä hyvä laina, että sen voi hakea vaikka hätävaraksi. Avattu laina ei nimittäin kasva korkoa tai kerrytä kuluja, vaan maksuja kasvattaa ainoastaan nostettu laina. Siksi joustoluotto onkin varsin kätevä lainatuote.

Joustava laina on pieni vippi, mutta rientää avuksi tarvittaessa myös suurempana lainana. On asiakkaasta ja hänen tarpeestaan kiinni, kuinka joustava laina hyödynnetään.