Tarjoamme nykyisin pikalainojen sijasta joustavaa Lainasto Ostosrahaa

Lainaston Ostosrahaan kytketyllä virtuaalisella mastercard-luottokortilla voit maksaa ostoksesi helposti suoraan verkossa. Luottokortissa ei ole vuosimaksuja ja siihen on mahdollista saada jopa 3 000 euron luottoraja!

Lainasto Ostosraha
100-3000€

100-600€

Kertalaina

Ikäraja 18-vuotta

Halutessasi heti tilille

Takaisinmaksu neljässä erässä

100-3000€

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

Jopa 3000€ luottoraja

Vuosimaksu 0€

Tee ostoksia turvallisesti verkossa

Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkiksi 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

Joustava luotto on kätevä laina

8.11.2016

Huom. luet vanhaa artikkelia. Artikkelissa olevat tiedot ei välttämättä ole enää ajantasalla.

Äkillinen meno voi yllättää kenet tahansa. Odottamattomia kuluja voi ilmaantua oikeastaan mistä vain. Se voi olla palauttamatta jäänyt kirjastokirja tai vuokraelokuva. Se voi olla kalliimpi bussimaksu, kun opiskelijakorttisi on mennyt vanhaksi, etkä muistanut uusia vuositarraa. Se voi olla lehtitilaus, jonka unohdit perua ajoissa.

Pienistä summista kasvaa nopeasti suurempia ja niiden selvittämisestä tulee aina vain hankalampaa, kun useampaan paikkaan voi olla useampiakin maksuja.

Toki yllättävä meno voi olla kerralla suurempikin. Auto ei menekään katsastuksesta läpi, vaan vaatii isompaa remonttia. Lämminvesivaraaja hajoaa joulun alla ja sukulaiset ovat tulossa parin päivän kuluttua joulunviettoon. Löytyykö hätävara omalta tililtä? Ei aina. Silloin on syytä miettiä muitakin rahoitusvaihtoehtoja. Laina? Luotto?

Laina on rahoitusratkaisuna potentiaalinen ja älykäs vaihtoehto. On ehdottomasti järkevämpää ottaa laina ja lyhentää luottoa kuukausierä kerrallaan sen sijaan, että sotkee raha-asiansa kasvaneen laskupinon takia. Eikä taloudellisten vaikeuksien ilmetessä kannata heti musertua paineen alle. Asioilla on tapana järjestyä, kunhan niitä alkaa heti aktiivisesti järjestää, eikä päästä tilannetta levälleen.

Joustava luotto on laina asiakkaan tarpeisiin

Joustoluotto on markkinoiden mukautuvin lainatuote. Se on joustava laina, joka pelaa saumattomasti yhteen asiakkaan tarpeiden kanssa. Luottotililtä voi tehdä nostoja aina tarpeensa mukaan. Suuruudeltaan joustotili on 100–3000 euron luotto, joka elää asiakkaan nostojen ja takaisinmaksujen mukaan. Lainasumma ei siis siirry kokonaisuudessaan asiakkaan tilille, ellei hän sitä itse sinne kokonaisuudessaan nosta. Sen sijaan joustoluotto toimii ikään kuin luottokorttina verkossa.

Joustoluotto on laina, jonka voit avata hätävaraksi, vaikket juuri tällä hetkellä luottoa tarvitsisikaan. Avatulta lainatililtä rahaa voi nostaa ympäri vuorokauden, joten se on heti käytettävissäsi, vaikka äkillinen meno yllättäisi jouluaattona keskellä yötä.

Myös lainahakemuksen voi täyttää ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Hakemuksia kuitenkin käsitellään ainoastaan lainapalvelujen aukioloaikoina, joten joustoluottoa ei saa auki keskellä yötä. Mutta kuten mainittu: aiemmin avatulta luottotililtä nostoja voi tehdä öisinkin tarvittaessa.

Hae lainaa!