Tarjoamme nykyisin pikalainojen sijasta joustavaa Lainasto Ostosrahaa

Lainaston Ostosrahaan kytketyllä virtuaalisella mastercard-luottokortilla voit maksaa ostoksesi helposti suoraan verkossa. Luottokortissa ei ole vuosimaksuja ja siihen on mahdollista saada jopa 3 000 euron luottoraja!

Lainasto Ostosraha
100-3000€

100-600€

Kertalaina

Ikäraja 18-vuotta

Halutessasi heti tilille

Takaisinmaksu neljässä erässä

100-3000€

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

Jopa 3000€ luottoraja

Vuosimaksu 0€

Tee ostoksia turvallisesti verkossa

Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkiksi 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

Pikalaina

Huom. luet vanhaa artikkelia. Artikkelissa olevat tiedot ei välttämättä ole enää ajantasalla.

pikalaina

Pikalaina on lainojen klassikko, joka on tarjonnut helpotusta jo tuhansien ihmisten elämiin. Matkoja, arjen yllättäviä menoja – tai sitten vain joustoa elämään. Pikalaina voi olla ratkaisu monenlaiseen käyttöön. Joillekin se on vain väline, jonka avulla on mahdollista saada käyttöönsä huomisen tuloja jo tänään. Joillekin pikalaina on välttämätön apu, kun äkillinen meno yllättää, mutta taloudessa ei ole joustoa.

Kun arjessa tulee vastaan tilanne, jossa välttämätön väline hajoaa, eikä lompakossa ole enää paksuutta, voi pikalaina olla hyvä vaihtoehto.

Kukapa meistä tulisi kauaakaan  toimeen ilman pyykkien pesemistä tai minkäänlaista kulkupeliä? Toiselle välttämätön kulkupeli voi olla bussi, toiselle se on auto. Yhteistä näille on se, ettei liikkuminen onnistu ilman rahaa. Auto tarvitsee bensaa ja toimintavarmuutta. Bussi vaatii bussilipun.

Pikalaina mahdollistaa sen, että arki jatkuu samanlaisena, vaikka vastaan tulee pieniä vastoinkäymisiä. Älä anna vastoinkäymisten masentaa, apu on lähellä. On myös luonnollista, että arjessa on vastoinkäymisiä. Kun vastoinkäymiset liittyvät rahaan, pikalaina auttaa.