Tarjoamme nykyisin pikalainojen sijasta joustavaa Lainasto Ostosrahaa

Lainaston Ostosrahaan kytketyllä virtuaalisella mastercard-luottokortilla voit maksaa ostoksesi helposti suoraan verkossa. Luottokortissa ei ole vuosimaksuja ja siihen on mahdollista saada jopa 3 000 euron luottoraja!

Lainasto Ostosraha
100-3000€

100-600€

Kertalaina

Ikäraja 18-vuotta

Halutessasi heti tilille

Takaisinmaksu neljässä erässä

100-3000€

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

Jopa 3000€ luottoraja

Vuosimaksu 0€

Tee ostoksia turvallisesti verkossa

Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkiksi 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

Pikavipin käyttäminen

Huom. luet vanhaa artikkelia. Artikkelissa olevat tiedot ei välttämättä ole enää ajantasalla.

Kaikille meillä tulee vastaan aikoja, jolloin tarvitsee hieman apua. Toisille tarjotaan auttavaa kättä, johon tarttua. Toiset joutuvat etsimään auttavan käden itse. Pikavippi on monille auttava käsi, joka nostaa hädän hetkellä ylös suosta. Vaatteet voivat edelleen olla märkinä suossa kyntämisestä, mutta suon laidalta tilannetta on hyvä katsella tyytyväisenä.

Pikavippi on kaikille iso apu, mutta siitäkin huolimatta se on kaikille erilainen apu. Toisille pikavippi on laina, joka auttaa selviämään arjesta palkkapäivään saakka. Toisille pikavippi on laina, joka rahoittaa yllättävän menon, kun siihen ei olisi muuten varaa.

Yhteistä kaikille käyttötarkoituksille on se, että pikavippiin turvaudutaan vasta, kun on oikea tarve. Kukaan ei halua ottaa lainaa, ellei siihen ole tarvetta.

Täydellinen tarjous, mutta ei rahaa – mistä apu?

Tarpeita on monenlaisia, aivan kuten meitä ihmisiäkin. Kuulin kerran ystävältäni eräästä käyttötarkoituksesta, johon pikavippi on aivan loistava! Minäpä kerron sen nyt teille!

Netissä on paljon lento–  ja hotellitarjouksia , jotka ilmaantuvat kuin madot sateen jälkeen ,mutta katoavat kuin tili palkkapäivän  jälkeen. Siksi on tärkeä, että tarjouksen hyödyntää heti, koska hetkenkin miettiminen voi tehdä tarjouksesta kadonneen!

Ystäväni huomasi eBookersista lentotarjouksen, joka oli aivan uskomattoman halpa. Se oli niin halpa, ettei sitä voinut edes heti käsittää, mutta siinä se hinta pysyi samana. Ystäväni kuitenkin tiesi heti, että tarjous ei tule olemaan tarjolla kauaa. Se pitäisi hyödyntää heti. Tiellä oli kuitenkin yksi ongelma: tili ammotti tyhjyyttään ja palkkapäivään olisi vielä viikko.

Pikavippi tarjoaa nopean avun

Onneksi ystäväni älysi, kuinka tästä ongelmasta voi selvitä. Hän tiesi, että netissä on yrityksiä, joista pikavippi heltiää hetkessä tilille. Edes hänkään ei kuitenkaan osannut aavistaa, kuinka vaivattomasti lainaa todellisuudessa saa. Hakemuksen täyttäminen vei ainoastaan muutaman minuutin. Muutama minuutti lisää ja rahat olivat jo tilillä!

Lopulta lentotarjouksen huomaamisesta oli kulunut ainoastaan 10 minuuttia, mutta tili ei enää ammottanut tyhjyyttään. Päinvastoin! Tilillä oli nyt täytettä sen verran, että ystäväni pystyi hyödyntämään myös samalla sivulla olleen hotellitarjouksen.

Lennot Nizzaan ja viiden tähden hotelli välimeren rannalta – 500 euroa. Hinta oli niin halpa, etten voi käsittää ystäväni löytöä vieläkään. Nautiskelisin itsekin mielelläni kylmää valkoviiniä Ranskan Rivieralla, katsellen samalla välimeren kirkkaan meren kuohuja. Aurinko hellisi ja ihmiset nauttisivat. Aijai!

Monta muutakin käyttötarkoitusta

Ystäväni tilanne oli vain yksi pikavipin mahdollisuuksista. Toisille pikavipin käyttökohde on rikki mennyt pesukone, kasvaneiden elantomenojen rahoittaminen tai auton korjaaminen. Jotkut menot ovat ennakoitavissa, mutta monet menot eivät ole. Siksi on tärkeää, että tarjolla on se auttava käsi, kun tarve on todellinen.

Toisille tarve on ystäväni esimerkin kaltainen, ainutlaatuinen tarjous, joka on pakko hyödyntää. Käyttötarkoituksia on monia!