Tarjoamme nykyisin pikalainojen sijasta joustavaa Lainasto Ostosrahaa

Lainaston Ostosrahaan kytketyllä virtuaalisella mastercard-luottokortilla voit maksaa ostoksesi helposti suoraan verkossa. Luottokortissa ei ole vuosimaksuja ja siihen on mahdollista saada jopa 3 000 euron luottoraja!

Lainasto Ostosraha
100-3000€

100-600€

Kertalaina

Ikäraja 18-vuotta

Halutessasi heti tilille

Takaisinmaksu neljässä erässä

100-3000€

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

Jopa 3000€ luottoraja

Vuosimaksu 0€

Tee ostoksia turvallisesti verkossa

Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkiksi 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

Vippi

Huom. luet vanhaa artikkelia. Artikkelissa olevat tiedot ei välttämättä ole enää ajantasalla.

vippi

Vippi on nopea apu, kun lainantarve on suuri. Vippi on laina, jonka turvin voit lähteä, vaikka maailmalle. Mikään ei piristä arjen keskellä yhtä hyvin kuin loma. Mitä ajattelisit, jos pääsisit ystäväsi kanssa yhteiselle matkalle? Aurinkoa, hiekkarantoja ja pitkiä iltoja. Ehkä joku yönkin puolelle venähtänyt ilta.

Kannattaa ottaa vippi, niin maailma avautuu aivan uusin tavoin.

Kukapa meistä ei olisi joskus haaveillut näkevänsä maailmaa. Pohjois-Euroopan kultturellit kaupunkikohteet, Etelä-Euroopan lämpimät hiekkarannat tai jopa kaukainen Aasia. Matkahaaveet voivat suuntautua moneen suuntaan, mutta lopulta haaveet ovat samanlaisia. Rentoutumista ja uusia elämyksiä – niitähän meistä lähes jokainen halajaa.

Nopea vippi voi mahdollistaa elämyksiä, jotka muutoin jäisivät väliin. Jokainen meistä on ollut tilanteessa, jossa haluaisi lähteä johonkin, mutta lompakon paksuus pistää miettimään kahdesti. Harvemmin tehty matka kaduttaa – mutta tekemätön sitäkin enemmän.

Vippi? Ehkäpä.