Tarjoamme nykyisin pikalainojen sijasta joustavaa Lainasto Ostosrahaa

Lainaston Ostosrahaan kytketyllä virtuaalisella mastercard-luottokortilla voit maksaa ostoksesi helposti suoraan verkossa. Luottokortissa ei ole vuosimaksuja ja siihen on mahdollista saada jopa 3 000 euron luottoraja!

Lainasto Ostosraha
100-3000€

100-600€

Kertalaina

Ikäraja 18-vuotta

Halutessasi heti tilille

Takaisinmaksu neljässä erässä

100-3000€

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

Jopa 3000€ luottoraja

Vuosimaksu 0€

Tee ostoksia turvallisesti verkossa

Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkiksi 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

Kelpaisiko 200 euron kuluton pikavippi?

7.10.2016

Huom. luet vanhaa artikkelia. Artikkelissa olevat tiedot ei välttämättä ole enää ajantasalla.

Monesti tuntuu, että kaikki kivat menot kasaantuvat juuri viimeiselle viikonlopulle ennen palkkapäivää. Saattaa olla sattumaa tai meidän lainantarjoajien katala suunnitelma. On kuitenkin onni, että tällä hetkellä löytyy tarjontaa myös lainapalveluissa. Ei kukaan mene pankkiin anomaan 200 euron lainaa. Sen sijaan on varsin helppoa hakea 200 euron pikavippi.

Pikalainax.fi tarjoaa erikokoisia pikavippejä, joita jokainen voi hyödyntää tarpeensa mukaan. Joustoluotto kattaa kustannuksia aina 3000 euroon asti. Se ei kyttää tai kysele, mihin lainaraha käytetään, vaan auttaa taloudellisesti epävakaassa tilanteessa. On aina parempi hakea horjuvaan hetkeen apua lainasta sen sijaan, että antaisi homman mennä ihan pipariksi.

Kun oma talous ottaa vauhtia kuopan kautta, on syytä hidastaa hetkeksi tahtia ja pohtia vaihtoehtojaan. Lainaa voi toki hakea pankista, pyytää apua sukulaisilta tai ystäviltä tai pistää lottokuponki vetämään. Pikavippi tai joustoluotto ei ole huono vaihtoehto sekään. On helposti alhaisempi kynnys hakea lainaa rahoitusyritykseltä verkkohakemuksen kautta. Varsinkin kun nykyään vippifirmat tarjoavat lainaa jopa korottomasti! Tällainen lainamuoto löytyy myös Pikalainax.fi:n lainaperheestä NordCreditin puolelta.

200 euron pikavippi ilman korkoa

NordCredit Kuluton on koroton 100-300 euron pikavippi, joka sopii akuutteihin menoihin. Se on ilmainen laina, joka myönnetään korottomana 14 vuorokauden laina-ajalla. Eli maksaessasi pikavipin takaisin 14 vuorokauden sisällä nostosta maksat ainoastaan nostamasi summan. Et yhtään enempää.

Kuluton on kiinnostava lainatuote ja se sopii erityisesti odottamattomiin menoihin ennen palkkapäivää. Toki sen saa hyödyntää vaikka vuoden jokaisena päivänä, mutta muistettava on, että maksuaika on todella 14 vuorokautta. Sen jälkeen tilanne muuttuu.

Mikäli pikavippi tulee kulutettua, mutta maksua ei kahden viikon sisällä näy, muuttuu laina automaattisesti vuoden korolliseksi pikavipiksi. Tällöin laina maksetaan takaisin pienemmissä kuukausierissä seuraavien 12 kuukauden aikana. Korkoa ja kuluja kertyy, mutta takaisinmaksu helpottuu. Lainaan voi myös jo lainaa hakiessa valita pidemmän, korollisen laina-ajan.