Tarjoamme nykyisin pikalainojen sijasta joustavaa Lainasto Ostosrahaa

Lainaston Ostosrahaan kytketyllä virtuaalisella mastercard-luottokortilla voit maksaa ostoksesi helposti suoraan verkossa. Luottokortissa ei ole vuosimaksuja ja siihen on mahdollista saada jopa 3 000 euron luottoraja!

Lainasto Ostosraha
100-3000€

100-600€

Kertalaina

Ikäraja 18-vuotta

Halutessasi heti tilille

Takaisinmaksu neljässä erässä

100-3000€

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

Jopa 3000€ luottoraja

Vuosimaksu 0€

Tee ostoksia turvallisesti verkossa

Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkiksi 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

Laina: 100 euroa

19.12.2016

Huom. luet vanhaa artikkelia. Artikkelissa olevat tiedot ei välttämättä ole enää ajantasalla.

Perinteinen pikavippi on satasen laina. Siitä kaikki lähti liikkeelle, kun pikavipit rantautuivat suomalaisten keskuuteen kymmenisen vuotta sitten. Pikavippejä parjattiin ja ne haluttiin poistaa kokonaan. Siitä huolimatta pikalainat pitivät pintansa. Niille oli siis selvästi kysyntää. Laina on kätevä apu, kun äkillinen meno yllättää ja sekoittaa talouden. Jo 100 euron laina auttaa paljon, kun tili näyttää huolestuttavan tyhjältä ja palkkapäivään on vielä viikko. Perheelle saa ostettua ruoka, erääntyneen sähkölaskun maksettua tai hankittua lipun festareille.

Pikavippi on tavallisesti 100-400 euron laina. Se on kertalaina, joka maksetaan takaisin vuoden kuluessa. Laina-ajallaan laina kasvaa korkoa. Se kuitataan lainan takaisinmaksun yhteydessä kuukausierissä, jotka on ilmoitettu ennakkoon. Näin voit suunnitella talouttasi ilman, että lainan takaisinmaksu aiheuttaa ongelmia.

Nykyään pikavipin saa myös ilman korkoa tai kuluja. Esimerkiksi NordCredit, joka kuuluu Lainasto Oy:n lainaperheeseen, tarjoaa 100-300 euron lainaa täysin kuluttomasti. Lainaehtojen mukainen laina-aika kuluttomalle vipille on 14 vuorokautta. Se maksetaan siis takaisin kokonaisuudessaan kahden viikon kuluessa. Mikäli laina-aika ylittyy, muuttuu perinteiseksi pikavipiksi. Tällöin laina kasvaa korkoa ja se lyhennetään vuoden kuluessa pienissä kuukausierissä.

Joustoluotto – laina 100 euroa

Omanlaisensa tuote on joustoluotto. Se on joustava laina, joka on kooltaan 100-3000 euroa. Joustoluotto mukautuu täysin lainanhakijan tarpeeseen. Joustoluottoa hyödyntäen tililtä voi tehdä nostoja aina tarpeen mukaan – ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Joustoluoton 2000-3000 euron luotto riittää kattamaan hieman suuremmatkin hankinnat. Nostoja voi tehdä tarpeen mukaan

Joustoluoton hakeminen onnistuu nopeasti ja vaivattomasti verkosta löytyvällä lainahakemuksella.

Joustoluottoa voi hakea ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Lainahakemukset käsitellään lainapalvelujen aukioloaikoina. Yön aikana lähetetyt lainahakemukset käsitellään aamuisin saapumisjärjestyksessään.