Tarjoamme nykyisin pikalainojen sijasta joustavaa Lainasto Ostosrahaa

Lainaston Ostosrahaan kytketyllä virtuaalisella mastercard-luottokortilla voit maksaa ostoksesi helposti suoraan verkossa. Luottokortissa ei ole vuosimaksuja ja siihen on mahdollista saada jopa 3 000 euron luottoraja!

Lainasto Ostosraha
100-3000€

100-600€

Kertalaina

Ikäraja 18-vuotta

Halutessasi heti tilille

Takaisinmaksu neljässä erässä

100-3000€

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

Jopa 3000€ luottoraja

Vuosimaksu 0€

Tee ostoksia turvallisesti verkossa

Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkiksi 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

Laina auttaa aina

5.9.2016

Huom. luet vanhaa artikkelia. Artikkelissa olevat tiedot ei välttämättä ole enää ajantasalla.

Rahat loppu? Tarvitsetko lainaa? Et todellakaan ole ainoa. Arjen yllättäviin menoihin on välillä mahdotonta etukäteen varautua. Perinteinen pikalaina kattaa tavallisesti 100–400 euron vipin. Jossain tapauksissa pieni laina on varmasti riittävä. Niin ei kuitenkaan ole aina.

Ensin auto ei menekään katsastuksesta läpi. Se vaatii kalliin korjaamokäynnin. Sitten hajoaa jääkaappi. Kesäkuumalla ruoka pilaantuu muutamassa tunnissa. Eikä kahta ilman kolmatta. Illalla löydät mainospostin seasta aikoja sitten erääntyneen sähkölaskun. Tililläsi ei ole tarpeeksi rahaa hoitaaksesi kaikki maksut. Aamulla heräät pimeässä kodissa. Sähköt on katkaistu maksamattoman laskun seurauksena.

On aika ottaa laina avuksi. Lainapalveluihin turvautumista ei tarvitse hävetä.  Laina on itse asiassa järkevä tapa rahoittaa äkilliset menot. Parhaassa tapauksessa estät potentiaalisen velkaantumiskierteen tai joutumisen ulosottoon. On myös huomattavasti helpompi maksaa pois yhtä lainaa sen sijaan, että joutuisi selvittämään useampia erääntyneitä maksuja ja sopimaan kaikille oman maksusuunnitelman.

Aina joustava laina

Pikalainax.fi:n tarjoama laina on nimeltään joustoluotto. Se on 100–3000 euron suuruinen lainatili, joka on aina auki. Joustoluotto on uudenlainen tapa hakea rahoitusta yllättäviin, äkillisiin menoihin. Kertaluontoisen lainan sijaan saat siis käyttöösi henkilökohtaisen luottotilin. Yhdellä lainahakemuksella saat käyttöösi jopa 3000 euron luoton, jolta voit tehdä nostoja aina tarpeesi mukaan ja juuri niin usein kuin haluat.

Joustoluotto pähkinänkuoressa:

 1. Matala korko
  Pikalainamme kuukausikorko on ainoastaan 5 %. Tämän ansiosta laina soveltuu monenlaisten menojen rahoittamiseen.
 1. Nopeat nostot
  Pikalainan nostot ja lainahakemukset käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikoina jopa muutamissa minuuteissa. Saat siis rahat nopeasti tilillesi.
 1. Joustava takaisinmaksu
  Laina maksetaan takaisin kätevästi kuukausierissä. Kuukausierät ovat aina maksimissaan 300 euroa, joten isot erät eivät yllätä.
 1. Iso luottoraja
  Joutoluotossa saat käyttöösi ison luottorajan. Siksi voit tehdä myöhemmin lisänostoja kätevästi ilman uutta lainahakemusta.

Tarpeeseen otettu laina on aina järkevä valinta.