Tarjoamme nykyisin pikalainojen sijasta joustavaa Lainasto Ostosrahaa

Lainaston Ostosrahaan kytketyllä virtuaalisella mastercard-luottokortilla voit maksaa ostoksesi helposti suoraan verkossa. Luottokortissa ei ole vuosimaksuja ja siihen on mahdollista saada jopa 3 000 euron luottoraja!

Lainasto Ostosraha
100-3000€

100-600€

Kertalaina

Ikäraja 18-vuotta

Halutessasi heti tilille

Takaisinmaksu neljässä erässä

100-3000€

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

Jopa 3000€ luottoraja

Vuosimaksu 0€

Tee ostoksia turvallisesti verkossa

Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkiksi 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

Laina nopeasti tilille

7.12.2016

Huom. luet vanhaa artikkelia. Artikkelissa olevat tiedot ei välttämättä ole enää ajantasalla.

Kiireisessä maailmassa on tärkeää, että asiat tapahtuvat nopeasti. Jos netti ei toimi tai hidastelee, ihminen hermostuu heti. Missään ei jaksettaisi jonottaa – paitsi ilmaisia ämpäreitä. Bussin myöhästyessä koko päivä on pilalla. Kaikki pitää saada heti. Siksi onkin tärkeää, että homma pelaa. Kauttamme saat nopeaa lainaa, jonka saa tilille heti.

Pankin kautta haettu laina saattaa viipyä käsittelyssä päiviä.  Se ei palvele kaiken kiireen keskellä, vaan antaa odotuttaa itseään. Odottamattomaan menoon on tärkeä saada apu nopeasti. On kaikin puolin parempi saada äkilliset, yllättävät kulut hoidettua pois päivänjärjestyksestä käytännössä heti. Meiltä haettu laina on nopeasti tilillä.

Hakemalla joustoluottoa saat lainan nopeasti tilille ympäri vuorokauden. Luottoa myönnetään ainoastaan lainapalvelujen aukioloaikoina, mutta myönnetty laina mahdollistaa nostojen tekemisen aina tarvittaessa – jopa keskellä yötä.

Hae laina ja nosta sitä tilille nopeasti

Joustoluotto on 100–3000 euron suuruinen luottotili. Se on joustava laina, joka tuo avun akuuttiin rahantarpeeseen aina tarvittaessa. Joustavan lainan suuruus on sidoksissa lainanhakijan tuloihin. Hakuprosessissa lainanhakija antaa selvityksen tulotiedoistaan ja tähän peilaten maksukyvystä riippuen tehdään päätös lainan suuruudesta.

Lainanhakuprosessi itsessään on varsin yksinkertainen:

Lainahakemuksen täyttäminen verkossa vie ainoastaan muutaman minuutin ja rahat saa tilille samassa ajassa. Lainaprosessia ei siis ole turhaan pitkitetty tai hakemuksen käsittelyä viivästetty.

Joustavaa lainaa voi nostaa aina tarvittaessa. Se rientää apuun, kun talous yllättäen notkahtaa hiukan pahemmin. Hienointa joustoluotossa on se, että sen voi hakea ja avata vaikka hätävaraksi. Avattu joustoluotto ei nimittäin kerrytä minkäänlaisia kuluja, vaan korkoa syntyy vain nostetulle luotolle. Nostoja voi tehdä kätevästi netissä tai tekstiviestillä.