Tarjoamme nykyisin pikalainojen sijasta joustavaa Lainasto Ostosrahaa

Lainaston Ostosrahaan kytketyllä virtuaalisella mastercard-luottokortilla voit maksaa ostoksesi helposti suoraan verkossa. Luottokortissa ei ole vuosimaksuja ja siihen on mahdollista saada jopa 3 000 euron luottoraja!

Lainasto Ostosraha
100-3000€

100-600€

Kertalaina

Ikäraja 18-vuotta

Halutessasi heti tilille

Takaisinmaksu neljässä erässä

100-3000€

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

Jopa 3000€ luottoraja

Vuosimaksu 0€

Tee ostoksia turvallisesti verkossa

Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkiksi 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

Lainaa heti tilille 1000 euroa

19.7.2016

Huom. luet vanhaa artikkelia. Artikkelissa olevat tiedot ei välttämättä ole enää ajantasalla.

Perinteinen pikavippi kattaa yleensä 100–400 euron äkillisen lainatarpeen. Sitten auto hajoaa ja korjauskulut lähentelevätkin 1000 euroa. Eikä sinulla ole varaa maksaa korjausta. Toisaalta et voi olla ilman autoakaan. Apuun tulee joustoluotto, jonka haettuasi voit nostaa 1000 euroa lainaa ja saat rahat tilille heti.

Joustoluotolla 1000 euroa lainaa heti tilille

Joustoluotto on 100–2500 euron laina, jossa saat käyttöön tulotasoasi peilaavan oman luottorajan. Kun lainahakemuksesi on hyväksytty ja luotto myönnetty, voit nostaa lainaa luottorajaltasi omaan tahtiin. Teet nostopäätöksen omiin tarpeisiisi nojaten.

Äkillisen rahantarpeen ilmaantuessa voit nostaa lainaa tarvitsemasi summan, esimerkiksi 1000 euroa, ja saat sen heti tilille. Toisaalta pienempikin summa saattaa riittää, joten älä nosta turhaan liikaa lainaa. Se on joka tapauksessa maksettava takaisin. Joustoluotto toimii kuin luottokortti verkossa.

Joustoluoton käytettävissä oleva luottoraja elää takaisinmaksujen mukaan. Luottoraja kasvaa aina, kun maksat lainaa takaisin. Näin sinulla on käytettävissäsi taloudellinen hätävara yllättävien menojen rahoittamiseen.

Takaisinmaksu sujuu joustoluotossa yhtä joustavasti kuin nostotkin. Joustoluottoa lyhennetään pienissä kuukausierissä, jotka eivät koskaan ylitä 300 euroa. Ei siinäkään tapauksessa, että nostaisit lainaa koko 2500 euroa. Joustoluoton voi myös maksaa kerralla kokonaan pois.

Hae joustoluotto ja saat nostot tilille heti

Joustoluoton hakeminen sujuu helposti turvallisella nettihakemuksella.

  1. Tunnistaudu lainajärjestelmään verkkopankkitunnuksillasi
  2. Vahvista tulotietosi lähettämällä palkkakuitti tai muu tosite sähköpostitse tai tekstiviestillä. Voit käyttää myös Instantor-järjestelmää.
  3. Lainahakemus etenee käsittelijälle. Odota lainapäätöstä.
  4. Sinulle on nyt myönnetty joustoluottotili. Voit nostaa lainaa tarpeesi mukaan ja rahat siirtyvät tilille heti.

Haettuasi joustoluoton käyttöösi voit tehdä uusia nostoja vaivattomasti verkossa tai tekstiviestillä. Lainahakemusta ei siis tarvitse täyttää uudestaan, kun haluat nostaa lainaa. Saat esimerkiksi 1000 euroa lainaa tilille heti! Päätät itse, paljon tarvitset ja nostat.

HAE LAINAA