Minkä kokoisen lainan tarvitset?

S
100-400€

M
500-1000€

L
1100-2000€

XL
2100-3000€

100-400€

Kuukausierät alk. 50€

5% kuukausikorko

0€ tilinavausmaksu

14% nostoprovisio

500-1000€

Kuukausierät alk. 123€

5% kuukausikorko

0€ tilinavausmaksu

14% nostoprovisio

1100-2000€

Kuukausierät alk. 250€

5% kuukausikorko

0€ tilinavausmaksu

14% nostoprovisio

2100-3000€

Kuukausierät alk. 300€

5% kuukausikorko

0€ tilinavausmaksu

14% nostoprovisio

Kuukausikorko 5 % • Nostoprovisio 14 % • Luottoraja 3000 € • Tyypillisen 3000 euron 28 kk luoton todellinen vuosikorko 118,22 %, kokonaiskustannus 5362,41 € • Tyypillinen lyhennysohjelman mukainen maksuaika 3000 € luottorajalle 28 kk • Luoton nimelliskorko: 60 % • Luottosopimuksen kesto: Jatkuva luotto

Lainaa heti tilille – ilman luottotietoja?

19.9.2016

Kaikilla meillä on toisinaan tilanteita, jolloin tarvitsisi lainaa heti tilille. Äkillinen rahantarve tulee aina yllätyksenä. Lainaa, pikavippiä ja luottoa saa nykyään onneksi helpommin kuin koskaan aiemmin. Myönnetäänkö lainaa kuitenkaan ihan kaikille? Monia kiinnostaa, saako lainantarjoajilta lainaa ilman luottotietoja.

Maksuhäiriömerkintä hankaloittaa elämää. Lainaa ei myönnetä ilman takausta tai takaajaa. Luottokorttien saaminen on lähes mahdotonta ja asunnon vuokraaminenkin saattaa vaikeutua huomattavasti. Ilman luottotietoja on vaikeampi ottaa vakuutuksia ja jopa työpaikan löytäminen saattaa hankaloitua. Osa työnantajista nimittäin tarkistaa työnhakijan luottotiedot.

Ei siis liene yllätys, että myöskään pikavippeihin ja joustoluottoihin erikoistuneet yritykset eivät myönnä lainaa ilman luottotietoja. Se voi jonkun mielestä olla epäreilua tai jopa kohtuutonta, mutta käytäntö on kuitenkin kaikkialla sama: lainaa ei saa heti tilille ilman luottotietoja.

Hae joustoluotto ja nosta lainaa heti tilille

Raha-asiat ovat toisinaan hieman hankalia. Yksi unohtunut lasku voi pahimmassa tapauksessa käynnistää melkoisen mylläkän, vaikka tavallisesti olisikin hoitanut talouttaan mallikkaasti. Toki tilanne voi olla yksinkertaisesti se, että jossain kuussa menot ovat tuloja selkeästi suuremmat. Rahat eivät riitä kaikkiin laskuihin ja talous on lopulta kriisissä, mikä voikin johtaa jopa luottotietojen menettämiseen.

Vastaavanlainen tilanne on kuitenkin helposti estettävissä. Yksi tapa välttää taloudellinen kriisi on ennakoida ja varautua yllättäviin menoihin. Ratkaisuksi sopii esimerkiksi Lainasto Oy:n tarjoama NordCredit-joustoluotto, joka on eräänlainen luottotili. Sen avaaminen on helppoa, nopeaa ja ilmaista.

Lainahakemus löytyy verkosta. Sen täyttäminen on vaivatonta, ja hakemus on lähetettävissä ympäri vuorokauden. Lainapäätökset sen sijaan tehdään ainoastaan lainapalvelujen aukioloaikoina. Kun lainahakemus on hyväksytty ja luottotili avattu, voi nostoja kuitenkin tehdä aina tarvittaessa – jopa keskellä yötä! Lainaa saa nostettua vuoden jokaisena päivänä ja rahat siirtyvät heti tilille. Eikä nostoja tietenkään tarvitse tehdä heti! Lainatilin voi avata hätävaraksi ja ottaa sen käyttöön vasta, kun todella tarvitsee. Asiakas saa oman henkilökohtaisen luottorajan, jonka sisällä lainaa saa nostaa. Ja todellakin: rahat saa heti tilille.

Hae lainaa!