Tarjoamme nykyisin pikalainojen sijasta joustavaa Lainasto Ostosrahaa

Lainaston Ostosrahaan kytketyllä virtuaalisella mastercard-luottokortilla voit maksaa ostoksesi helposti suoraan verkossa. Luottokortissa ei ole vuosimaksuja ja siihen on mahdollista saada jopa 3 000 euron luottoraja!

Lainasto Ostosraha
100-3000€

100-600€

Kertalaina

Ikäraja 18-vuotta

Halutessasi heti tilille

Takaisinmaksu neljässä erässä

100-3000€

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

Jopa 3000€ luottoraja

Vuosimaksu 0€

Tee ostoksia turvallisesti verkossa

Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkiksi 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

Lainaa heti tilille – ilman luottotietoja?

19.9.2016

Huom. luet vanhaa artikkelia. Artikkelissa olevat tiedot ei välttämättä ole enää ajantasalla.

Kaikilla meillä on toisinaan tilanteita, jolloin tarvitsisi lainaa heti tilille. Äkillinen rahantarve tulee aina yllätyksenä. Lainaa, pikavippiä ja luottoa saa nykyään onneksi helpommin kuin koskaan aiemmin. Myönnetäänkö lainaa kuitenkaan ihan kaikille? Monia kiinnostaa, saako lainantarjoajilta lainaa ilman luottotietoja.

Maksuhäiriömerkintä hankaloittaa elämää. Lainaa ei myönnetä ilman takausta tai takaajaa. Luottokorttien saaminen on lähes mahdotonta ja asunnon vuokraaminenkin saattaa vaikeutua huomattavasti. Ilman luottotietoja on vaikeampi ottaa vakuutuksia ja jopa työpaikan löytäminen saattaa hankaloitua. Osa työnantajista nimittäin tarkistaa työnhakijan luottotiedot.

Ei siis liene yllätys, että myöskään pikavippeihin ja joustoluottoihin erikoistuneet yritykset eivät myönnä lainaa ilman luottotietoja. Se voi jonkun mielestä olla epäreilua tai jopa kohtuutonta, mutta käytäntö on kuitenkin kaikkialla sama: lainaa ei saa heti tilille ilman luottotietoja.

Hae joustoluotto ja nosta lainaa heti tilille

Raha-asiat ovat toisinaan hieman hankalia. Yksi unohtunut lasku voi pahimmassa tapauksessa käynnistää melkoisen mylläkän, vaikka tavallisesti olisikin hoitanut talouttaan mallikkaasti. Toki tilanne voi olla yksinkertaisesti se, että jossain kuussa menot ovat tuloja selkeästi suuremmat. Rahat eivät riitä kaikkiin laskuihin ja talous on lopulta kriisissä, mikä voikin johtaa jopa luottotietojen menettämiseen.

Vastaavanlainen tilanne on kuitenkin helposti estettävissä. Yksi tapa välttää taloudellinen kriisi on ennakoida ja varautua yllättäviin menoihin. Ratkaisuksi sopii esimerkiksi Lainasto Oy:n tarjoama NordCredit-joustoluotto, joka on eräänlainen luottotili. Sen avaaminen on helppoa, nopeaa ja ilmaista.

Lainahakemus löytyy verkosta. Sen täyttäminen on vaivatonta, ja hakemus on lähetettävissä ympäri vuorokauden. Lainapäätökset sen sijaan tehdään ainoastaan lainapalvelujen aukioloaikoina. Kun lainahakemus on hyväksytty ja luottotili avattu, voi nostoja kuitenkin tehdä aina tarvittaessa – jopa keskellä yötä! Lainaa saa nostettua vuoden jokaisena päivänä ja rahat siirtyvät heti tilille. Eikä nostoja tietenkään tarvitse tehdä heti! Lainatilin voi avata hätävaraksi ja ottaa sen käyttöön vasta, kun todella tarvitsee. Asiakas saa oman henkilökohtaisen luottorajan, jonka sisällä lainaa saa nostaa. Ja todellakin: rahat saa heti tilille.

Hae lainaa!