Tarjoamme nykyisin pikalainojen sijasta joustavaa Lainasto Ostosrahaa

Lainaston Ostosrahaan kytketyllä virtuaalisella mastercard-luottokortilla voit maksaa ostoksesi helposti suoraan verkossa. Luottokortissa ei ole vuosimaksuja ja siihen on mahdollista saada jopa 3 000 euron luottoraja!

Lainasto Ostosraha
100-3000€

100-600€

Kertalaina

Ikäraja 18-vuotta

Halutessasi heti tilille

Takaisinmaksu neljässä erässä

100-3000€

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

Jopa 3000€ luottoraja

Vuosimaksu 0€

Tee ostoksia turvallisesti verkossa

Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkiksi 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

Lainaa netistä

15.7.2016

Huom. luet vanhaa artikkelia. Artikkelissa olevat tiedot ei välttämättä ole enää ajantasalla.

Lainan hakeminen on tehty nykypäivänä äärimmäisen helpoksi. Äkillisen rahantarpeen iskiessä lainaa voi hakea suoraan netistä ilman vakuuksia. Erilaisia lainavaihtoehtojakin on aina sadan euron pikavipistä muutaman tuhannen euron joustoluottoon. Parhaimmassa tapauksessa pikavipin voi saada netistä jopa ilman korkoja tai kuluja.

Lainaa parista viikosta pariin vuoteen

Hakiessasi lainaa netistä on sinua vastassa suuri määrä erilaisia luotonantajia ja lainatyyppejä. Kaikki lainat eivät sovellu kaikkiin tilanteisiin ja sinun tehtäväsi on löytää itsellesi paras vaihtoehto. Muutamalla helpolla kysymyksellä selvität jo paljon.

Kenties tärkeintä on kiinnittää huomiota laina-aikaan. Monet luotonantajat tarjoavat ensilainaajalle korotonta lainaa tiettyyn summaan asti tietyllä maksuajalla. Jos ennalta sovitusta maksuajasta ei pidä kiinni, alkaa laina kasvaa korkoa. Mitä pidempi laina-aika, sitä enemmän korkokuluja lainalle muodostuu. Tämä on tietysti luotonantajien mieleen ja siksi netistä saa pienempääkin lainaa jopa vuoden maksuajalla. Parin viikon pikavippejä myönnetään jo vähemmän.

Todista maksukykysi ja hae lainaa netistä

Hakiessasi lainaa netistä on laina yleensä vakuudeton. Riittää, että todistat olevasi maksukykyinen asiakas. Oma tulotaso on nopeasti ja vaivattomasti todistettu, kun liität lainahakemukseen tositteen esimerkiksi viimeisimmästä palkkakuitistasi. Näin luotontarjoaja pystyy arvioimaan luottoriskiä tarkemmin. Parempi taloudellinen tilanne poikii tietysti suuremman luoton.

Tulotason todistaminen on useimmiten tehty jo lainapalvelujen tarjoajan puolelta yksinkertaiseksi. Lainajärjestelmässä voi todennäköisesti hyödyntää automaattista Instantor-palvelua. Jos sitä ei kuitenkaan ole tarjolla, voi palkkakuitistaan lähettää kopion liitteenä esimerkiksi sähköpostitse. Tärkeintä on, että todistat jollain tapaa, että sinulla on tasaiset ja vakaat tulot. Näin osoitat lainantarjoajalle, että sinulla on maksukykyä maksaa laina sopimuksen mukaan takaisin.

Pikavipeissä vastuu on lainaajalla

Toisinaan kuulee tarinoita nuorista, jotka ovat hakeneet netistä lainaa hetken huumassa esimerkiksi juhlimiseen tai ostaakseen kalliita vaatteita. Laina on aina laina ja se pitää maksaa jossain vaiheessa takaisin. Jos maksu viivästyy, tulee siihen viivästyskorkoja. Jos lasku menee perintään, lisää perintätoimisto summaan vielä oman veloituksensa. Mikäli lasku päätyy ulosottoon saakka, menetät luottotietosi.

Luottotiedottoman elämä on huomattavasti hankalampaa kuin ihmisen, jolla luottotiedot ovat vielä tallella. Vuokra-asunnon saaminen vaikeutuu. Pelkästään liittymä- tai nettisopimuksen solmiminen hankaloituu. Auto- tai asuntolainat kannattaa suosiolla unohtaa.

Järki käteen, kun haet lainaa netistä. Pikavippi tai joustoluotto on oikeassa tilanteessa oiva apu.