Tarjoamme nykyisin pikalainojen sijasta joustavaa Lainasto Ostosrahaa

Lainaston Ostosrahaan kytketyllä virtuaalisella mastercard-luottokortilla voit maksaa ostoksesi helposti suoraan verkossa. Luottokortissa ei ole vuosimaksuja ja siihen on mahdollista saada jopa 3 000 euron luottoraja!

Lainasto Ostosraha
100-3000€

100-600€

Kertalaina

Ikäraja 18-vuotta

Halutessasi heti tilille

Takaisinmaksu neljässä erässä

100-3000€

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

Jopa 3000€ luottoraja

Vuosimaksu 0€

Tee ostoksia turvallisesti verkossa

Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkiksi 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

Lainaa nopeasti ilman vakuuksia

1.11.2016

Huom. luet vanhaa artikkelia. Artikkelissa olevat tiedot ei välttämättä ole enää ajantasalla.

Odottamaton meno voi kaataa koko talouden. Kukaan ei ole turvassa yllättäviltä menoilta, vaikka hoitaisikin raha-asiansa muuten mallikkaasti. Yllättävä satojenkin eurojen kulu voi ilmestyä kenen tahansa eteen. Se voi olla isompaa remppaa kaipaava auto, ylinopeussakko tai vaikka pieleen mennyt kotivärjäys, joka kaipaa akuuttia kampaajakäyntiä.

Tärkeintä äkillisen menon yllättäessä on säilyttää malttinsa ja olla vaipumatta epätoivoon. Kaikesta selviää ja asioillakin on tapana järjestyä. Odottamattoman menon tullessa sotkemaan taloutta kannattaakin istahtaa hetkeksi alas ja tarkastella tilannetta rauhassa. Sen sijaan, että antaisit kriisin kasvaa holtittomasti ja rysähtää niskaa lopulta oikein urakalla, tee fiksu päätös nopeasti: hae lainaa.

Pikalainax myöntää lainaa ilman vakuuksia. Saat rahat tilille nopeasti ja pääset heti hoitamaan taloudellisen notkahduksen pois häiritsemästä mukavaa päivää.

Joustoluotto: lainaa nopeasti ilman vakuuksia

Lainatuotteemme on nimeltään Joustoluotto. Se on nimensä mukaisesti joustava luottotili, joka palvelee asiakasta monipuolisesti erilaisissa tilanteissa. Kooltaan Joustoluotto on 100–3000 euron suuruinen tili, jolta asiakas voi nostaa haluamansa verran lainaa nopeasti tarpeensa mukaan.

Joustoluotto on haettavissa netin kautta. Sitä voi hakea ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Lainahakemuksia käsitellään kuitenkin ainoastaan lainapalvelujen aukioloaikoina. Yön aikana tulleet hakemukset käsitellään aamulla saapumisjärjestyksessään ja lainapäätöksen saa muutamassa minuutissa. Päätöksen myötä saat tiedon myönnetyn lainatilisi suuruudesta ja voit tehdä nostoja tarpeesi mukaan. Mikäli et tarvitse heti käyttöösi koko myönnettyä luottoa, voit nostaa pienemmän summan ja pitää loput luotosta lainatililläsi.

Lisäksi luottoa voi hakea, vaikka akuuttia rahantarvetta ei olisikaan. Joustava luottotili säilyy avattuna ja voit tukeutua siihen, kun odottamaton meno yllättää. Aukinainen tili ei kasvata kuluja tai kerrytä korkoja, vaan kuluja kerryttää ainoastaan nostettu laina.

Joustoluoton takaisinmaksukin joustaa. Voit maksaa lainan takaisin kokonaisuudessaan tai pienemmissä kuukausierissä. Päätös on täysin sinun. Takaisinmaksujen myötä lainatili kuitenkin elää ja käytettävissä oleva summa luonnollisesti muuttuu takaisinmaksujen ja nostojen mukana.