Tarjoamme nykyisin pikalainojen sijasta joustavaa Lainasto Ostosrahaa

Lainaston Ostosrahaan kytketyllä virtuaalisella mastercard-luottokortilla voit maksaa ostoksesi helposti suoraan verkossa. Luottokortissa ei ole vuosimaksuja ja siihen on mahdollista saada jopa 3 000 euron luottoraja!

Lainasto Ostosraha
100-3000€

100-600€

Kertalaina

Ikäraja 18-vuotta

Halutessasi heti tilille

Takaisinmaksu neljässä erässä

100-3000€

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

Jopa 3000€ luottoraja

Vuosimaksu 0€

Tee ostoksia turvallisesti verkossa

Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkiksi 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

Lainaa nopeasti tilille

25.7.2016

Huom. luet vanhaa artikkelia. Artikkelissa olevat tiedot ei välttämättä ole enää ajantasalla.

Moni varmasti tietää sen tunteen, kun esimerkiksi viihtyisän loman tai kostean illan jälkeen tuijottaa epäuskoisena pankkitilin saldoa. Korttia on tullut vingutettua hiukan holtittomasti ja rahaa palanut enemmän kuin piti. Lyhyen alkujärkytyksen jälkeen muistat jo erääntyneen sähkölaskun, joka olisi pakko maksaa heti. Melko pian ymmärrät tarvitsevasi lainaa nopeasti.

Lainan hakeminen saattaa hävettää, mutta aivan turhaan. Tulot ja menot kohtaavat todellisuudessa vain harvoin, ja yhä useampi rahoittaa elämäänsä osittain lainarahoilla. Toki välillä oma harkintakyky raha-asioissa voi pettää tai äkillinen meno yllättää, ja se on inhimillistä. On parempi vaihtoehto hakea lainaa nopeasti sen sijaan, että antaisi esimerkiksi laskujen jatkuvasti erääntyä ja lopulta päätyä jopa ulosottoon asti. Luottotiedoton on huomattavasti huonommassa asemassa kuin kuluttaja, jolla luottotiedot vielä on tallella.

Lainaa nopeasti ympäri vuorokauden

Erilaisia lainatuotteita on nykyään melkoinen määrä. Perinteisten pikavippien rinnalle on vuosien saatossa noussut joukko monipuolisia rahoitusratkaisuja. Tarjolla on kulutonta ja korotonta lainaa, joustavaa lainaa, kulutusluottoa ja toki niitä alkuperäisiä pikavippejäkin. Jokaiselle löytyy varmasti omaan tilanteeseen sopiva rahoitusratkaisu.

Lainaa voi hakea ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Hakemuksen täyttää nopeasti netissä laitteella kuin laitteella. Lainaa kuitenkin myönnetään ainoastaan lainapalvelujen aukioloaikoina, joten yöaikaan lainan saaminen ja nostaminen on mahdotonta – ellet ole avannut itsellesi NordCreditin joustoluottotiliä.

Joustoluotolla lainaa tilille nopeasti

Joustoluotto on tämän hetken kenties kiinnostavin lainamuoto. Se on 100–3000 euron luottotili, jolta voit nostaa lainaa nopeasti tilille aina tarpeensa mukaan. Haettuasi joustoluottoa saat oman henkilökohtaisen luottorajan, jonka puitteissa voit tehdä nostoja niin usein kuin tarve vaatii. Korkoa kertyy ainoastaan nostetusta lainasta. Joustoluoton käyttämätön osa ei siis tuo lainalle lisäkuluja.

Voit hakea itsellesi kuluttomasti joustoluottotiliä, vaikka et välittömässä rahan tarpeessa olisikaan. Tilin avattuasi luotto on nostettavissa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Saat lainaa nopeasti tilille.

Hae lainaa