Tarjoamme nykyisin pikalainojen sijasta joustavaa Lainasto Ostosrahaa

Lainaston Ostosrahaan kytketyllä virtuaalisella mastercard-luottokortilla voit maksaa ostoksesi helposti suoraan verkossa. Luottokortissa ei ole vuosimaksuja ja siihen on mahdollista saada jopa 3 000 euron luottoraja!

Lainasto Ostosraha
100-3000€

100-600€

Kertalaina

Ikäraja 18-vuotta

Halutessasi heti tilille

Takaisinmaksu neljässä erässä

100-3000€

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

Jopa 3000€ luottoraja

Vuosimaksu 0€

Tee ostoksia turvallisesti verkossa

Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkiksi 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

Joustoluotto – lainaa tilille helposti ja nopeasti

22.12.2016

Huom. luet vanhaa artikkelia. Artikkelissa olevat tiedot ei välttämättä ole enää ajantasalla.

Joulu lähestyy ja rahaa kuluu. Veronpalautukset saattoivat tuoda pientä apua joulukuun menoihin, mutta sekään ei aina riitä. Toisinaan saattaa tarvita pientä taloudellista avustusta ulkopuolelta. Sitä varten on joustoluotto.

Joustoluotto on 100-3000 euron joustava laina. Joustoluottoa hakemalla saa käyttöön oman henkilökohtaisen 2000-3000 euron luottorajan. Lainanhakija saa käyttää lainaa mielensä ja tarpeensa mukaan. Sitä voi nostaa tilille aina tarvitsemansa summan ja jättää loput joustoluotolle odottamaan.

Joustoluotto kattaa nopeasti esimerkiksi pienet, akuutit joulumenot. Samalla se on kuitenkin suurempi laina, jolla voi kuitata joulumenojen lisäksi esimerkiksi hajonneen jääkaapin.

Lainaa tilille vuoden jokaisena päivänä

Joustoluoton ehdoton vahvuus on sen joustavuus. Heti toisena tulee kuitenkin sen saatavuus: lainaa voi nostaa tilille ympäri vuorokauden ja rahat saa tilille heti – vaikka keskellä yötä! Tämä kuitenkin edellyttää, että joustoluotto on avattu aiemmin.

Luoton hakeminen onnistuu helposti verkossa. Lainahakemus on helppo ja nopea täyttää. Se on tarkoituksella haluttu pitää yksinkertaisena, jotta lainan hakeminen olisi entistäkin helpompaa.

Joustoluottoa myönnetään käytännössä lainapalvelujen aukioloaikoina. Tällöin lainapäätöksen saa muutamassa minuutissa ja rahat tilille heti. Joustoluottoa voi kuitenkin hakea ympäri vuorokauden

Joustoluotto joustaa myös takaisinmaksun osalta. Lainaa lyhennetään pienissä kuukausierissä. Kuukausittaisen takaisinmaksun määrä riippuu täysin nostetun luoton määrästä. Mitä enemmän lainaa on tilille nostanut, sitä suurempi on kuukausierä. Lainatun rahan voi toki maksaa myös kerralla takaisin.

Maksaessasi lainan nopeasti takaisin se ehtii kerätä ympärilleen vähemmän korkoa. Itse joustoluottohan ei avattuna korkoa kerää, vaan kuluja syntyy ainoastaan nostetusta lainasta. Näin joustoluoton voi avata, vaikka lainaa ei juuri nyt tarvitsisikaan. Joustoluotto on siis myös mainio hätävara.