Minkä kokoisen lainan tarvitset?

S
100-400€

M
500-1000€

L
1100-2000€

XL
2100-3000€

100-400€

Kuukausierät alk. 50€

5% kuukausikorko

0€ tilinavausmaksu

14% nostoprovisio

500-1000€

Kuukausierät alk. 123€

5% kuukausikorko

0€ tilinavausmaksu

14% nostoprovisio

1100-2000€

Kuukausierät alk. 250€

5% kuukausikorko

0€ tilinavausmaksu

14% nostoprovisio

2100-3000€

Kuukausierät alk. 300€

5% kuukausikorko

0€ tilinavausmaksu

14% nostoprovisio

Kuukausikorko 5 % • Nostoprovisio 14 % • Luottoraja 3000 € • Tyypillisen 3000 euron 28 kk luoton todellinen vuosikorko 118,22 %, kokonaiskustannus 5362,41 € • Tyypillinen lyhennysohjelman mukainen maksuaika 3000 € luottorajalle 28 kk • Luoton nimelliskorko: 60 % • Luottosopimuksen kesto: Jatkuva luotto

Luottoa tarpeesi mukaan

16.8.2016

Luottokortti on kätevä lisä lompakossa. Se pelastaa, kun tili näyttää nollaa ja tilipäivään on vielä hetki. Luottokortti mahdollistaa kerralla hieman suuremmatkin hankinnat, esimerkiksi jääkaapin, ulkomaanmatkan tai uuden kameran. Luottoa saa tavallisesti pankista ja tuloista riippuen jopa 10 000 euroa. Luottokorttilaskun saavuttua velan voi maksaa kerralla kokonaan pois tai vaihtoehtoisesti maksaa kertynyttä summaa pienemmissä erissä. Maksun jälkeen luottoa on taas käytettävissä.

Luottokortti ei kuitenkaan ole kaikkia varten. Korttia ja sen sisältämää luottoa on helppo vinguttaa kassalla enempiä pohtimatta. Luottokortti voi ajaa tekemään harkitsemattomia hankintoja, kun käytettävissä on tavallaan ilmaista rahaa. Sen kulumisen huomaa vasta, kun pankilta tulee luottokorttilasku. Luottoa onkin kulunut ajateltua enemmän ja kaikkeen aivan turhaan.

Luottoa tilille harkitusti

Luottokortin sijaan joillekin sopivampi lainamuoto on joustoluotto. Se on joustava lainatili, jolta voit siirtää luottoa käyttötilillesi aina tarpeen mukaan. Lainatiliin ei siis kuulu erillistä maksukorttia, jota voisi helposti vilauttaa kassalla enempiä harkitsematta. Sen sijaan nostat luottoa omalle tilillesi oman tarpeen mukaan – ja todennäköisesti harkitummin.

Joustoluotto ei kortittomuudestaan huolimatta ole tavallista luottokorttia vaivalloisempi käyttää. Luottoa voi nostaa tililleen netissä tai vieläkin helpommin tekstiviestillä. Rahat siirtyvät tilillesi muutamassa minuutissa. Tämä kuitenkin edellyttää, että olet jo aiemmin täyttänyt joustoluottohakemuksen ja saanut luotolle hyväksytyn päätöksen.

Joustoluottoa voi hakea ympäri vuorokauden. Lainahakemuksia kuitenkin käsitellään vain asiakaspalvelun aukioloaikoina aina saapumisjärjestyksessään. Aukioloaikoina hakemuksen käsittelyyn menee tavallisesti muutama minuutti.

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen luottoa voi nostaa käyttötililleen ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Myönnettävän luoton suuruus riippuu asiakkaan omista tuloista eli takaisinmaksukyvystä. Luottoriski arvioidaan siis jokaisen asiakkaan kohdalla erikseen.

Luottoa turvallisesti

Pikalainax.fi on luotettava lainapalvelu, joka myöntää asiakkailleen luottoa joustavasti. Palvelu toimii kuin luottokortti, mutta on turvallisempi ja harkitumpi vaihtoehto. Nostat joustotililtä rahaa käyttötilille vain tarvittavan määrän. Myönnetty, nostamaton luotto säilyy joustoluottotilillä korkoa kerryttämättä ja on käytettävissä taas, kun sitä tarvitset. Joustoluotto palvelee juuri sinun tarpeitasi.

Maksat korkoa ainoastaan nostamastasi luotosta, joten joustotilin avaaminen hätävaraksi ei ole ollenkaan hullumpi idea. Ja mitä takaisinmaksuun tulee: se on tehty aivan yhtä joustavaksi kuin luoton nostaminenkin.