Tarjoamme nykyisin pikalainojen sijasta joustavaa Lainasto Ostosrahaa

Lainaston Ostosrahaan kytketyllä virtuaalisella mastercard-luottokortilla voit maksaa ostoksesi helposti suoraan verkossa. Luottokortissa ei ole vuosimaksuja ja siihen on mahdollista saada jopa 3 000 euron luottoraja!

Lainasto Ostosraha
100-3000€

100-600€

Kertalaina

Ikäraja 18-vuotta

Halutessasi heti tilille

Takaisinmaksu neljässä erässä

100-3000€

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

Jopa 3000€ luottoraja

Vuosimaksu 0€

Tee ostoksia turvallisesti verkossa

Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkiksi 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

Luottoa tarpeesi mukaan

16.8.2016

Huom. luet vanhaa artikkelia. Artikkelissa olevat tiedot ei välttämättä ole enää ajantasalla.

Luottokortti on kätevä lisä lompakossa. Se pelastaa, kun tili näyttää nollaa ja tilipäivään on vielä hetki. Luottokortti mahdollistaa kerralla hieman suuremmatkin hankinnat, esimerkiksi jääkaapin, ulkomaanmatkan tai uuden kameran. Luottoa saa tavallisesti pankista ja tuloista riippuen jopa 10 000 euroa. Luottokorttilaskun saavuttua velan voi maksaa kerralla kokonaan pois tai vaihtoehtoisesti maksaa kertynyttä summaa pienemmissä erissä. Maksun jälkeen luottoa on taas käytettävissä.

Luottokortti ei kuitenkaan ole kaikkia varten. Korttia ja sen sisältämää luottoa on helppo vinguttaa kassalla enempiä pohtimatta. Luottokortti voi ajaa tekemään harkitsemattomia hankintoja, kun käytettävissä on tavallaan ilmaista rahaa. Sen kulumisen huomaa vasta, kun pankilta tulee luottokorttilasku. Luottoa onkin kulunut ajateltua enemmän ja kaikkeen aivan turhaan.

Luottoa tilille harkitusti

Luottokortin sijaan joillekin sopivampi lainamuoto on joustoluotto. Se on joustava lainatili, jolta voit siirtää luottoa käyttötilillesi aina tarpeen mukaan. Lainatiliin ei siis kuulu erillistä maksukorttia, jota voisi helposti vilauttaa kassalla enempiä harkitsematta. Sen sijaan nostat luottoa omalle tilillesi oman tarpeen mukaan – ja todennäköisesti harkitummin.

Joustoluotto ei kortittomuudestaan huolimatta ole tavallista luottokorttia vaivalloisempi käyttää. Luottoa voi nostaa tililleen netissä tai vieläkin helpommin tekstiviestillä. Rahat siirtyvät tilillesi muutamassa minuutissa. Tämä kuitenkin edellyttää, että olet jo aiemmin täyttänyt joustoluottohakemuksen ja saanut luotolle hyväksytyn päätöksen.

Joustoluottoa voi hakea ympäri vuorokauden. Lainahakemuksia kuitenkin käsitellään vain asiakaspalvelun aukioloaikoina aina saapumisjärjestyksessään. Aukioloaikoina hakemuksen käsittelyyn menee tavallisesti muutama minuutti.

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen luottoa voi nostaa käyttötililleen ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Myönnettävän luoton suuruus riippuu asiakkaan omista tuloista eli takaisinmaksukyvystä. Luottoriski arvioidaan siis jokaisen asiakkaan kohdalla erikseen.

Luottoa turvallisesti

Pikalainax.fi on luotettava lainapalvelu, joka myöntää asiakkailleen luottoa joustavasti. Palvelu toimii kuin luottokortti, mutta on turvallisempi ja harkitumpi vaihtoehto. Nostat joustotililtä rahaa käyttötilille vain tarvittavan määrän. Myönnetty, nostamaton luotto säilyy joustoluottotilillä korkoa kerryttämättä ja on käytettävissä taas, kun sitä tarvitset. Joustoluotto palvelee juuri sinun tarpeitasi.

Maksat korkoa ainoastaan nostamastasi luotosta, joten joustotilin avaaminen hätävaraksi ei ole ollenkaan hullumpi idea. Ja mitä takaisinmaksuun tulee: se on tehty aivan yhtä joustavaksi kuin luoton nostaminenkin.