Tarjoamme nykyisin pikalainojen sijasta joustavaa Lainasto Ostosrahaa

Lainaston Ostosrahaan kytketyllä virtuaalisella mastercard-luottokortilla voit maksaa ostoksesi helposti suoraan verkossa. Luottokortissa ei ole vuosimaksuja ja siihen on mahdollista saada jopa 3 000 euron luottoraja!

Lainasto Ostosraha
100-3000€

100-600€

Kertalaina

Ikäraja 18-vuotta

Halutessasi heti tilille

Takaisinmaksu neljässä erässä

100-3000€

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

Jopa 3000€ luottoraja

Vuosimaksu 0€

Tee ostoksia turvallisesti verkossa

Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkiksi 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

Netistä luotto heti tilille

1.12.2016

Huom. luet vanhaa artikkelia. Artikkelissa olevat tiedot ei välttämättä ole enää ajantasalla.

Ihmisillä on jatkuvasti kiire – enemmän kuin ennen. On töitä, harrastuksia, velvollisuuksia ja epätavallista kärsimättömyyttä. Jatkuva kiire aiheuttaa sen, että kaiken pitäisi tapahtua heti, samalla sekunnilla ja mieluummin jo eilen. Eikä väliä, mistä on kyse. Pahinta kuitenkin on, mikäli jostain saapuu aivan varoittamatta jokin taloudellinen ongelma. Vanhassa talossa lämminvesivaraaja sanoo sopimuksen irti. Auto, jonka tarvitset 50 kilometrin työmatkoihin, ei lähdekään aamulla käyntiin ja korjaamolla selviää, että tiedossa on satojen eurojen huolto. Pieni kosteusvaurio paljastuukin isommaksi remontiksi, etkä ole ollenkaan varautunut. Nämä ovat tiestysti vain esimerkkitapauksia, mutta oletus on, että kaikella on kiire, ja sinä tarvitset luoton heti!

Oli päivä tai yö, netistä saa luottoa heti. Sen saa heti tilille ja sitä voi hakea enemmänkin – itse asiassa 100-5000 euroa. Erilaisia lainatuotteita on siis kehitetty paljon ja eri tarpeisiin. Pikalainax on erikoistunut joustoluottoihin, jotka on kehitetty erityisesti palvelemaan asiakasta. Tilin avattuasi voit tehdä nostoja ympäri vuorokauden ja luotto on heti tililläsi.

Joustoluotto – luotto heti tilille

Joustoluotto on 100-3000 euron suuruinen luottotili, joka joustaa lainanhakijan tarpeiden mukaan. Se voi olla kookaskin luotto, mutta myös pienempi pikavippi. Yhteistä näille on, että saat lainan tilille heti.

Kuten todettu: joustoluottoa voi saada 100-3000 euroa. Luoton koko riippuu lainanhakijan tuloista sekä maksukyvystä. Mitä suuremmat tulot, sitä suurempi luotto – yksinkertaista. Maksuhäiriömerkintää ei saa olla ja ikää vaaditaan 18 vuotta. Muitakin vaatimuksia on, mutta niihin voit tutustua lainaehdoissa.

Joustoluotolta voi tehdä nostoja aina halutessaan, ja kun tarve vaatii. Sen voi hakea myös hätävaraksi, jota ei juuri nyt tarvi. Olkoon valmiina, kun pahin taloudellinen notkahdus iskee. Avattu joustoluotto ei kasva korkoa, vaan ainoastaan nostettuun luottoon liittyy kuluja. Varsin mainio ja erityisesti joustava luotto.

HAE JOUSTOLUOTTO TÄSTÄ!