Tarjoamme nykyisin pikalainojen sijasta joustavaa Lainasto Ostosrahaa

Lainaston Ostosrahaan kytketyllä virtuaalisella mastercard-luottokortilla voit maksaa ostoksesi helposti suoraan verkossa. Luottokortissa ei ole vuosimaksuja ja siihen on mahdollista saada jopa 3 000 euron luottoraja!

Lainasto Ostosraha
100-3000€

100-600€

Kertalaina

Ikäraja 18-vuotta

Halutessasi heti tilille

Takaisinmaksu neljässä erässä

100-3000€

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

Jopa 3000€ luottoraja

Vuosimaksu 0€

Tee ostoksia turvallisesti verkossa

Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkiksi 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

Pikalaina 3000 euroa nopeasti tilille

23.1.2017

Huom. luet vanhaa artikkelia. Artikkelissa olevat tiedot ei välttämättä ole enää ajantasalla.

Pikalaina on nykyään pankkilainan ohella varteenotettava vaihtoehto hakea luottoa. Lainantarjoajat ovat luotettavia yrityksiä ja lainoja haetaan pankkimaisen turvallisella, SSL-salauksella suojatulla lainahakemuksella verkossa.

Erikokoisia lainoja saa nykyään sadan euron pikavipistä aina tuhansiin euroihin erilaisilla laina- ja sopimusehdoilla. Laina-ajat vaihtelevat vuorokausista vuosiin.

Pikalaina 3000 joustavasti

Joustoluotto on 100-3000 euron pikalaina. Se on joustava luotto, joka toimii luottokortin tavoin verkossa. Voit tehdä erikokoisia nostoja verkossa tai kätevästi tekstiviestillä, kunhan käytössäsi on suomalainen matkapuhelinliittymä.

Hakemalla joustoluottoa saat käyttöösi luottotilin, joka joustaa tarpeesi mukaan. Luottotilin koko määräytyy taloustilanteesi mukaan, mutta käytännössä se on siis 2000-3000 euron suuruinen. Joustoluotolta voit tehdä nostoja niin usein kuin haluat. Myöskään nostojen kokoa ei ole erikseen määritelty, vaan niitä voi tehdä luottotilin katteen puitteissa.

Luottoa maksetaan takaisin joustavasti kuukausierissä. Lainalyhennysten koko riippuu käytännössä nostetun luoton määrästä: mitä enemmän nostoja on tehty, sitä suurempi kuukausierä on. Lyhennettävän erän koko ei kuitenkaan koskaan ylitä 300 euroa, vaikka koko 3000 euron luotto olisi käytössäsi. Pikalaina on maksettavissa myös kerralla takaisin. Näin saat koko luoton taas käyttöösi.

Pikalaina 3000 jopa kolmen vuoden maksuajalla

Kulutusluotto on 2000-5000 euron keskisuuri pikalaina. Se on kertaluotto, joka myönnetään 1-3 vuoden maksuajalla.

Kulutusluotto on erinomainen rahoitusvaihtoehto, kun kaipaat joustoluottoa suuremman lainan pitkällä laina-ajalla. Sillä voi kustantaa kodin hankintoja, uudistaa ja remontoida kotia, lähteä astetta hienommalle lomamatkalle tai toteuttaa pitkäaikaisia unelmia.

Kulutusluoton korot ja muut kulut riippuvat oikeastaan täysin laina-ajan pituudesta. Suuremmalle lainalle tulee toki automaattisestikin isomman korot jo pelkästään korkoprosentin vuoksi, mutta mitä pidempi laina-aika on, sitä enemmän luotolle ehtii kertyä korkoa.

Lainanhakija saa itse päättää kulutusluoton laina-ajasta. Esimerkiksi 2000 euron lainalle voi halutessaan valita kolmen vuoden laina-ajan. Näin kuukausierät pysyvät pieninä, mutta lainaa tulee maksaneeksi takaisin enemmän kuin maksaessaan lainan vuodessa takaisin.

Tutustu Kulutusluoton lainaehtoihin TÄSTÄ!