Tarjoamme nykyisin pikalainojen sijasta joustavaa Lainasto Ostosrahaa

Lainaston Ostosrahaan kytketyllä virtuaalisella mastercard-luottokortilla voit maksaa ostoksesi helposti suoraan verkossa. Luottokortissa ei ole vuosimaksuja ja siihen on mahdollista saada jopa 3 000 euron luottoraja!

Lainasto Ostosraha
100-3000€

100-600€

Kertalaina

Ikäraja 18-vuotta

Halutessasi heti tilille

Takaisinmaksu neljässä erässä

100-3000€

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

Jopa 3000€ luottoraja

Vuosimaksu 0€

Tee ostoksia turvallisesti verkossa

Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkiksi 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

Pikalaina heti

7.7.2016

Huom. luet vanhaa artikkelia. Artikkelissa olevat tiedot ei välttämättä ole enää ajantasalla.

Pikalaina on nopea apu arjen äkillisiin, yllättäviin menoihin. Saat sen tilillesi heti.  Perinteinen pikalaina on mainio valinta, kun tiedät tarvitsevasi vain pienen lainan. Ilman kummempia kysymyksiä pikalaina on heti tililläsi.

Pikalaina tuo avun äkillisiin menoihin heti

Onko jääkaappi täysin tyhjä ja palkkapäivä vasta seuraavalla viikolla? Hajosiko pesukone kriittisellä hetkellä? Puhkesiko pyörästäsi rengas pahaan aikaan ja tarvitset uuden renkaan heti? Tulivatko uudet silmälasit kalliimmaksi kuin kuvittelit? Täytä lainahakemus ja pikalaina on heti tililläsi.

Lainahakemuksen tekeminen on vaivatonta. Voit tehdä hakemuksen puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Pikalainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Se vie vain muutamia minuutteja ja pikalaina on heti tililläsi.

  1. Tunnistaudu
  2. Arvioi tarvitsemani pikalainan suuruus
  3. Täytä lainahakemus
  4. Pikalaina on heti tililläsi

Pienikin pikalaina helpottaa arkeasi

Raha on helposti yksi arjen stressitekijöistä. Oli kyseessä sitten todellinen huoli tai pieni puuttuva summa. Harmittaako, kun ystäväporukka sopii illallistreffeistä ravintolassa ja sinulla ei tunnu olevan yhtään ylimääräistä? Haluaisitko viedä lapsesi Linnanmäelle tai Muumimaailmaan, mutta budjetti ei anna periksi? Hae pikalainaa ja rahat ovat tililläsi heti.

Toki on hyvä muistaa, että pikalaina on aina lainarahaa. Se on maksettava takaisin. Pieni harkinta on siis paikallaan ennen pikalainahakemuksen täyttämistä. Pikalainassa on kuitenkin se hyvä puoli, että takaisinmaksu on porrastettu eriin ja maksuaikaa voi olla jopa vuosi.

Pikalaina on haettavissa vuoden jokaisena päivänä. Saat lainapäätöksen heti.

HAE LAINAA