Tarjoamme nykyisin pikalainojen sijasta joustavaa Lainasto Ostosrahaa

Lainaston Ostosrahaan kytketyllä virtuaalisella mastercard-luottokortilla voit maksaa ostoksesi helposti suoraan verkossa. Luottokortissa ei ole vuosimaksuja ja siihen on mahdollista saada jopa 3 000 euron luottoraja!

Lainasto Ostosraha
100-3000€

100-600€

Kertalaina

Ikäraja 18-vuotta

Halutessasi heti tilille

Takaisinmaksu neljässä erässä

100-3000€

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

Jopa 3000€ luottoraja

Vuosimaksu 0€

Tee ostoksia turvallisesti verkossa

Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkiksi 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

Pikalainaa 300 euroa

15.12.2016

Huom. luet vanhaa artikkelia. Artikkelissa olevat tiedot ei välttämättä ole enää ajantasalla.

Pikalaina on nimensä mukaisesti pikaista lainaa. Sen saa haettua nopeasti ja lainahakemuksen käsittelyn jälkeen rahat ovat tilillä välittömästi. Pikalainaa haettaessa lainantarjoaja ei vaadi erikseen tulotietojen varmistusta, joten pikalainan kohdalla lainaprosessi on vieläkin nopeampi muihin lainatuotteisiin verrattuna.

Perinteinen pikavippi rantautui suomalaisten iloksi ja onneksi vuonna 2005. Lainatuote sai aluksi paljon arvostelua ja kritiikkiä osakseen, mutta löysi ja vakiinnutti paikkansa melko nopeasti. Uudelle lainatuotteelle oli kysyntää kaikesta vihapuheesta huolimatta. Ei pikavippi muuten olisi palvelut suomalaisia jo kymmenisen vuotta.

Pikalaina on kooltaan tavallisesti 100–400 euroa. Se on kertalaina, joka maksetaan takaisin vuoden kuluessa. Vuoden aikana laina kasvaa luonnollisesti korkoa. Pikalainaa hakiessa kannattaa tehdä hieman vertailua eri lainantarjoajien välillä. Korkoprosenteissa voi olla isojakin eroja, joten vertailulla voi säästää selviä summia.

Pikalainaa voi nykyään saada myös täysin kuluttomasti ja korottomasti. Tällainen lainatuote on Lainasto Oy:n hallinnoima NordCredit Kuluton.

Pikalainaa 300 euroa kuluttomasti

NordCredit Kuluton on 100–300 euron suuruinen kertalaina. Se on pikalaina, joka ei kasva korkoa tai kerää ympärilleen laina-aikana muitakaan kuluja. Kuluttoman pikalainan laina-aika on 14 vuorokautta. Laina tulee maksaa siis kokonaisuudessaan takaisin kahden viikon kuluessa. Sopimusehtojen mukaisessa laina-ajassa maksettu laina on siis käytännössä ilmainen. Lainaa 300 euroa ja maksa sama 300 euroa takaisin.

Laina-ajan ylittyessä pelisäännöt muuttuvat. Jos pikalainaa ei maksa takaisin lainaehtojen mukaisessa ajassa, muuttuu laina perinteiseksi pikavipiksi, joka maksetaan korkoineen kaikkineen takaisin vuoden kuluessa. Tällöin laina on siis jaettu kuukausieriin, joilla pikalainaa lyhennetään pikkuhiljaa.

NordCredit Kuluton on haettavissa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Lainapäätöksen saa lainapalvelujen aukioloaikoina muutamassa minuutissa. Yön aikana saapuneet lainahakemukset käsitellään aamulla saapumisjärjestyksessään.

Tutustu myös joustoluottoon! Se taipuu tarvittaessa esimerkiksi 300 euron pikalainaksi, mutta on myös laina suurempiin hankintoihin.