Tarjoamme nykyisin pikalainojen sijasta joustavaa Lainasto Ostosrahaa

Lainaston Ostosrahaan kytketyllä virtuaalisella mastercard-luottokortilla voit maksaa ostoksesi helposti suoraan verkossa. Luottokortissa ei ole vuosimaksuja ja siihen on mahdollista saada jopa 3 000 euron luottoraja!

Lainasto Ostosraha
100-3000€

100-600€

Kertalaina

Ikäraja 18-vuotta

Halutessasi heti tilille

Takaisinmaksu neljässä erässä

100-3000€

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

Jopa 3000€ luottoraja

Vuosimaksu 0€

Tee ostoksia turvallisesti verkossa

Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkiksi 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

Pikavippi 100 euroa – uhka vai mahdollisuus?

26.9.2016

Huom. luet vanhaa artikkelia. Artikkelissa olevat tiedot ei välttämättä ole enää ajantasalla.

On olemassa varsin erilaisia rahankäyttäjiä. Jotkut ovat rahoistaan hyvinkin tarkkoja. He punnitsevat hankintojaan ja laittavat palkkapäivänä jonkin summan säästöön. Toiset ovat hieman huolettomampia ja saattavat elää kuluttaen palkkansa kokonaan ja tilin tyhjäksi seuraavaan palkkapäivään mennessä. Säästöön rahaa ei laiteta. Sitten on jengiä, joka suhtautuu raha-asioihinsa vähän liiankin huolettomasti. Palkka kulutetaan ennätysajassa. Mitään vastuuta ei raha-asioista oteta. Puolivälissä kuuta iskee toistuvasti paniikki siitä, miten pärjää loppukuun.

Toisaalta tilanne voi olla myös se, että palkka ei yksinkertaisesti riitä kustantamaan kuukauden menoja. Yllättävät, äkilliset menot kaatavat talouden nopeasti, jos tällaisia tilanteita varten ei säästössä ole taloudellista hätävaraa. Vaan ei auta itku markkinoilla. Pahimmassa tilanteessa on nöyrryttävä ja otettava lainaa. Oli se sitten 100 euron pikavippi tai 2000 euron joustoluotto.

Riittääkö 100 euron pikavippi?

Taloudellisessa kriisissä on oikeasti fiksua hakea lainaa. Pieneen kriisiin voi todellakin riittää 100 euron pikavippi. Mukavampi tuota on maksaa takaisin pienissä kuukausierissä sen sijaan, että antaisi laskun erääntyä ja siirtyä perintätoimiston asiaksi. Pahimmassa tapauksessa suhteessa pienen summan takia voi jopa menettää luottotietonsa – ja sitä kukaan ei halua! Pieni pikavippi voi olla oikeasti isokin pelastus.

Tosin pikavippi on hieman huono sana käyttää. Siihen kun liittyy jonkin verran negatiivista sävyä vippibisneksen alkuajoilta. Ala on kokenut kuitenkin melkoisen kasvojenkohotuksen vuosien aikana. Nykyään myös pikavippi voi olla tapa rahoittaa äkillisiä menoja. Muutaman sadan euron pikavippi on saanut rinnalleen muitakin lainatuotteita, kuten joustoluoton ja kulutusluoton. Näihin sopii turvautua, jos esimerkiksi 100 euron pikavippi ei riitä.

Joustoluotto toimii kuin luottokortti netissä. Voit nostaa lainaa tilillesi aina tarpeen mukaan niin usein kuin haluat. Hakemalla joustoluottoa saat oman henkilökohtaisen luottotilin ja luottorajan, jonka rajoissa nostoja voi tehdä.

Kulutusluotto onkin sitten hiukan suurempi pikavippi. Se kattaa useamman tuhannen euron lainan, joka siirretään tilillesi yhtenä könttäsummana.

Lainarahan kanssa on kuitenkin pidettävä pää kylmänä. Turhaa lainaa ei kannata hakea. Se hyödyttää ainoastaan lainantarjoajaa. Ilmaiseksi lainaa harvemmin saa – poikkeuksena NordCredit Kuluton. Sen kautta myönnetään kahdeksi viikoksi ilmaiseksi esimerkiksi mainittu 100 euron pikavippi.