Tarjoamme nykyisin pikalainojen sijasta joustavaa Lainasto Ostosrahaa

Lainaston Ostosrahaan kytketyllä virtuaalisella mastercard-luottokortilla voit maksaa ostoksesi helposti suoraan verkossa. Luottokortissa ei ole vuosimaksuja ja siihen on mahdollista saada jopa 3 000 euron luottoraja!

Lainasto Ostosraha
100-3000€

100-600€

Kertalaina

Ikäraja 18-vuotta

Halutessasi heti tilille

Takaisinmaksu neljässä erässä

100-3000€

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

Jopa 3000€ luottoraja

Vuosimaksu 0€

Tee ostoksia turvallisesti verkossa

Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkiksi 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

Pikavippi heti tilille 24h

14.11.2016

Huom. luet vanhaa artikkelia. Artikkelissa olevat tiedot ei välttämättä ole enää ajantasalla.

Lainantarve ei katso aikaa eikä paikkaa. Taloudellinen kriisi voi iskeä keskellä yötä kesämökillä tai talvisena aamuna auton ikkunoita skrapatessa. Se voi olla rikkoutunut tuulilasi tai hajonnut lämminvesivaraaja. Taloudellisen notkahduksen voi aiheuttaa myös mahdottomaksi kasvanut laskupino tai ylinopeussakko. Ehkä joudut raahautumaan kovan hammassäryn vuoksi yksityiselle puolelle hoitoon ja hammaslääkärilasku ylittää budjettisi.

Lainaa voi siis tarvita monenlaisiin asioihin ja tilanteisiin. Aina tilanne ei jätä paljon reagointivaraa, vaan laina on saatava tilille heti. Oli kyseessä sitten pieni pikavippi tai isompi laina, saat sen tilille Pikalainax.fi:n kautta heti 24h vuorokaudessa. Eikä lainaa ole sidottu millään tavoin ainoastaan arkipäiviin, vaan sitä voi hakea ympäri vuorokauden 24h. Lainahakemukset tosin käsitellään vain lainapalvelujen aukioloaikoina, joten lainatiliä ei saa keskellä yötä avattua – sen sijaan avatulta tililtä nostot onnistuvat vaikka jouluaattona yön pimeinä tunteina kynttilän valossa.

Joustoluotto on pikavippi, jonka saa tilille heti 24h

Pikalainax.fi:n lainatuote on joustoluotto. Se on pikavippi, mutta samalla mahdollisuus suurempaankin lainaan. Etuna joustoluotolla on nimensä mukaisesti joustavuus. Todellisuudessa joustoluotto on siis 100–3000 euron luottotili, jota voit hyödyntää oman tarpeesi mukaan.

Kuten aiemmin jo todettu: lainaa voi hakea 24h vuorokaudessa, mutta lainahakemukset käsitellään ainoastaan lainapalvelujen aukioloaikoina. Kun lainatili on avattu, voit siirtää joustoluotolta rahaa tilillesi niin usein kuin haluat ja aina sen verran kuin tarvitset. Rahat siirtyvät tilille heti 24h siitä huomatta, onko kyseessä pikavippi tai suurempi laina.

Joustoluotto joustaa myös toiseen suuntaan eli myös takaisinmaksu mukautuu asiakkaan tilanteen mukaan. Joustoluoton voi maksaa takaisin kerralla kokonaisuudessaan, mutta myös pienemmissä kuukausierissä oman talouden mukaan. Toisaalta mitä enemmän maksat lainaa takaisin, sitä enemmän joustoluottoa on käytettävissä.

Joustoluoton voi myös hakea ja avata hätävaraksi. Se ei avattuna kasva korkoa tai kerrytä muitakaan kuluja. Vain nostettu pikavippi tuottaa nostajalleen kuluja.

Hae pikavippi!