Tarjoamme nykyisin pikalainojen sijasta joustavaa Lainasto Ostosrahaa

Lainaston Ostosrahaan kytketyllä virtuaalisella mastercard-luottokortilla voit maksaa ostoksesi helposti suoraan verkossa. Luottokortissa ei ole vuosimaksuja ja siihen on mahdollista saada jopa 3 000 euron luottoraja!

Lainasto Ostosraha
100-3000€

100-600€

Kertalaina

Ikäraja 18-vuotta

Halutessasi heti tilille

Takaisinmaksu neljässä erässä

100-3000€

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

Jopa 3000€ luottoraja

Vuosimaksu 0€

Tee ostoksia turvallisesti verkossa

Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkiksi 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

Pikavippi – Laina 100 euroa

26.8.2016

Huom. luet vanhaa artikkelia. Artikkelissa olevat tiedot ei välttämättä ole enää ajantasalla.

Muistatko vielä Nylon Beatin Satasen laina -kappaleen? Oli vuosi 1997 ja elettiin vielä markka-aikaa. Satasen laina oli vuoden kovin hitti. Biisiä hyräiltiin, hymistiin ja hoilattiin. Sitä laulettiin karaokessa. Se soi jatkuvasti radiossa ja kuului välillä jopa telkkarissa.

En tarvii asuntoo / Vaan satasen lainan / En tahdo duuniikaan / Vaan satasen lainan

En lemmenkuutamoo / Vaan satasen lainan / Jos sulta pyytää saan / Sen lainan vaan

Harvinaisen monelle suomalaiselle olisi 90-luvun loppupuolella kelvannut 100 markan laina. Se oli aikanaan iso raha. Euroiksi muunnettuna 100 markkaa on kuitenkin hiukan vajaa 17 euroa. Eihän se riitä mihinkään! Satasen laina voi siis olla tarpeen myös euroaikana.

Tavallisesti 100 euron laina mielletään pikavipiksi. Sellainen se olikin, kun pikavippejä tarjoavat palvelut aikanaan nousivat Suomen lainamarkkinoille. Ala on kuitenkin kasvanut ja kehittynyt, ja tarjolla on nykyään kattava tarjonta erilaisia lainapalveluita.

Nosta 100 euron laina omilla ehdoillasi

Pikalainax.fi tarjoaa asiakkailleen joustavaa luottotiliä. Joustoluotto on uudenlainen tapa rahoittaa arjen yllättävät menot. Kertaluontoisen lainan sijaan käytössäsi on henkilökohtainen luottotili, jolta voit tehdä nostoja niin usein kuin haluat. Jossain tilanteessa 100 euron laina voi riittää. Toinen tilanne vaatiikin jo hiukan suuremman lainan. Joustoluotto mahdollistaa molemmat.

Luottotilin etu on myös siinä, että voit tehdä nostoja juuri silloin, kun tarvitset taloudellista tukea. Laina siirtyy tilillesi 24h vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Joskus voi olla elintärkeää saada esimerkiksi 100 euron laina keskellä yötä. Ikinä ei voi tietää, milloin äkillinen meno yllättää ja vaatii taloudellisia toimenpiteitä.

Joustoluoton hakeminen ja tilin avaaminen käyvät varsin helposti ja vaivattomasti netissä. Asiakaspalvelun aukioloaikoina lainahakemukset käsitellään jopa muutamissa minuuteissa. Pääset tekemään nostoja nopeasti. Aukioloaikojen ulkopuolella lähetetyt lainahakemukset käsitellään heti asiakaspalvelun auettua saapumisjärjestyksessään.