Minkälaisen lainan tarvitset?

Virtuaalinen luottokortti
100-3000€

Perinteinen kertaluotto
100-600€

100-600€

Kertalaina

Ikäraja 18-vuotta

Halutessasi heti tilille

Takaisinmaksu neljässä erässä

100-3000€

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

Jopa 3000€ luottoraja

Vuosimaksu 0€

Tee ostoksia turvallisesti verkossa

Mastercard on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkiksi 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

Kertaluotto: lainasumma 600 €, laina-aika 4 kk, nimellinen vuosikorko 19,90 %, todellinen vuosikorko 27,92 %, luotosta aiheutuvat kustannukset 37,51 €, jolloin takaisinmaksettavaksi kokonaissummaksi muodostuu 637,51 €.

Pikavippi voi olla 500 euroa

21.11.2016

Pikalainax tarjoaa asiakkailleen lainaa joustavasti. Lainatuotteemme onkin nimeltään Joustoluotto. Se on joustava laina, jota jokainen voi käyttää haluamallaan tavalla. Se voi olla 500 euron pikavippi tai vieläkin suurempi laina.

Joustoluotto on siis 100–3000 euron lainatili, jolta nostoja voi tehdä aina tarpeensa mukaan. Luotto ei siirry tilillesi kertalainana kokonaisuudessaan, vaan nostat lainaa tilille aina tarvittaessa. Joustoluotto toimii kuin luottokortti netissä. Voit tehdä nostoja verkossa tai vieläkin kätevämmin suoraan tekstiviestillä. Joustoluotto on kuin toistuva pikavippi tai tarvittaessa suurempikin luotto. Äkillisiä menoja tai yllättäviä kuluja ja niiden suuruutta on hankala ennustaa. Tällaisiin tilanteisiin joustoluotto on kätevä ratkaisu.

Hae 500 euron pikavippi

Joustoluottoa voi hakea helposti ja vaivattomasti netistä löytyvällä hakemuksella. Sen voi täyttää millä tahansa älylaitteella, josta löytyy internet-yhteys. Lainahakemuksia vastaanotetaan ympäri vuorokauden, joten voit hakea lainaa vaikka keskellä yötä vuoden jokaisena päivänä. Lainapäätöksen saa kuitenkin vasta aamulla lainapalvelujen avauduttua. Lainapalvelujen aukioloaikoina lainapäätöksen saa muutamassa minuutissa.

Lainahakemuksen täyttäminen ei todellakaan ole hankalaa. Tässä ohjeet tiivistetysti:

Kun myönteinen lainapäätös on saatu ja luottotili sen myötä avattu, voi nostoja tehdä ihan milloin haluaa – vaikka jouluaattona keskellä yötä. Nostot eivät siis vaadi enää lainapalvelujen hyväksyntää, vaan luottotili on täysin omassa hallinnassasi. Joustoluoton voi hakea myös taloudelliseksi hätävaraksi, vaikka sille ei juuri nyt olisi tarvetta. Ainoastaan nostettu laina kasvaa korkoa, joten avattu käyttämätön luottotili on ilmainen.

Joustoluoton takaisinmaksu joustaa. Luottoa maksetaan tavallisesti takaisin pienemmissä kuukausierissä. Toki luoton voi maksaa takaisin myös kokonaisuudessaan. Tällöin luotto on jälleen käytettävissä kokonaisuudessaan.