Tarjoamme nykyisin pikalainojen sijasta joustavaa Lainasto Ostosrahaa

Lainaston Ostosrahaan kytketyllä virtuaalisella mastercard-luottokortilla voit maksaa ostoksesi helposti suoraan verkossa. Luottokortissa ei ole vuosimaksuja ja siihen on mahdollista saada jopa 3 000 euron luottoraja!

Lainasto Ostosraha
100-3000€

100-600€

Kertalaina

Ikäraja 18-vuotta

Halutessasi heti tilille

Takaisinmaksu neljässä erässä

100-3000€

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

Jopa 3000€ luottoraja

Vuosimaksu 0€

Tee ostoksia turvallisesti verkossa

Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkiksi 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

Pikavippi

Huom. luet vanhaa artikkelia. Artikkelissa olevat tiedot ei välttämättä ole enää ajantasalla.

pikavippi

Pikavippi tuo mukavaa piristystä arkeen.

Pikavipillä piristysruisketta arkeen

Pikavippi auttaa, kun haluat nauttia elämästä, mutta rahatilanne ei jousta. Pikavippi tarjoaa joustoa arjen keskelle, jotta jokaisessa päivässä voisi olla ripaus extraa.

Drinkki ystävien kanssa tai ehkäpä ilta ravintolassa? Monet haluavat elää kunnolla myös loppukuusta, jolloin palkka odottaa vielä itseään. Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia elämääsi joustoa.

Pikavipin hakeminen on helppoa

Pikavipin hakeminen Pikalainaxilta on hyvin helppoa. Riittää, kun omistat pankkitunnukset, joilla voit tunnistautua. Turvallinen lainanhaku, kun on sekä lainaajan, että lainanantajan etu. Ethän haluaisi, että väärä henkilö saa sinun pikavippisi.

Tunnistautumisen jälkeen pikavippi on jo lähes tililläsi. Sinun tarvitsee enää syöttää vaaditut tiedot, jonka jälkeen tietosi vahvistetaan.

Lopulta pikavippi on tililläsi ja olet valmis nauttimaan rahoistasi. Ehkäpä nyt ilta ystävien kanssa?

Pikavippi mahdollistaa elämyksiä, jotka voivat muuttaa elämäsi. Kannattaa siis mietti tarkkaan, olisiko syytä hakea lainaa.