Tarjoamme nykyisin pikalainojen sijasta joustavaa Lainasto Ostosrahaa

Lainaston Ostosrahaan kytketyllä virtuaalisella mastercard-luottokortilla voit maksaa ostoksesi helposti suoraan verkossa. Luottokortissa ei ole vuosimaksuja ja siihen on mahdollista saada jopa 3 000 euron luottoraja!

Lainasto Ostosraha
100-3000€

100-600€

Kertalaina

Ikäraja 18-vuotta

Halutessasi heti tilille

Takaisinmaksu neljässä erässä

100-3000€

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

Jopa 3000€ luottoraja

Vuosimaksu 0€

Tee ostoksia turvallisesti verkossa

Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkiksi 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

Rahat heti tilille

30.9.2016

Huom. luet vanhaa artikkelia. Artikkelissa olevat tiedot ei välttämättä ole enää ajantasalla.

Viikonloppu tulossa ja kaikkea kivaa tiedossa, mutta rahat loppu? Jostain syystä parhaat viikonloput osuvat aina sille viimeiselle viikolle ennen palkkapäivää.  Se on erityisen turhauttavaa, jos tiedät kaikkien ystäviesi olevan osallistumassa ja olet käytännössä ainoa, jolla ei ole rahaa osallistua ilonpitoon. Tilanne ei voisi olla kiusallisempi.

Onneksi on olemassa erilaisia rahoitusratkaisuja. Kavereiden ei tarvitse tietää, että tilisi on nollilla ennen tulevaa tilipäivää. Rahaa eri tarvitse lainata juuri kavereilta tai edes sukulaisilta. On muitakin keinoja saada rahat heti tilille. Esittelyssä NordCreditin kuluton laina sekä joustoluotto, jota voit hakea Pikalainax-palvelun kautta.

Kuluton – rahat heti tilille ilman korkoa

NordCredit Kuluton on suuruudeltaan 100–300 euron laina tai pikavippi. Se myönnetään 14 vuorokauden laina-ajalla, minkä jälkeen laina on maksettava takaisin. Tällöin lainasumma ei kerää korkoa tai kasvata minkäänlaisia kuluja, vaan se on oikeasti kuluton.

Lainahakemuksen voi täyttää helposti ja vaivattomasti netissä. Hakemus on täytettävissä ympäri vuorokauden, mutta lainoja myönnetään ainoastaan lainapalvelun aukioloaikoina. Tällöin saat lainapäätöksen ja rahat tilille muutamassa minuutissa eli käytännössä heti.

Mikäli maksusopimuksen mukaista lainan takaisinmaksua ei noudata, kuluton laina muuttuu 12 kuukauden korolliseksi lainaksi. Rahat maksetaan takaisin pienemmissä kuukausierissä.

Kulutonta lainaa voi hakea, mikäli henkilöllä ei tällä hetkellä ole auki olevaa lainaa Lainasto Oy:ltä.

Joustoluotto – rahat heti tilille

Joustoluotto on kuin luottokortti netissä. Se on joustava luottotili, jolta voi tehdä haluamansa kokoisia nostoja niin usein kuin tarve sitä vaatii.  Joustoluotto on suuruudeltaan 100–3000 euron laina.

Joustavuutensa ansiosta joustoluotto on varsin toimiva laina. Se on tilanteen mukaan pieni pikavippi tai suurempikin laina. Jokainen saa joustoluotolleen oman henkilökohtaisen, tuloihin perustuvan luottorajan, jonka sisällä lainaa voi nostaa. Joustoluoton haettuasi rahat saa heti tilille.

Lainahakemus on kuluttoman tavoin täytettävissä vaivattomasti netissä. Hakemukset myöskin käsitellään ainoastaan lainapalvelun aukioloaikoina. Kokoeron lisäksi joustoluoton ja kuluttoman lainan ero on siinä, että kuluton vippi on kertalaina ja joustoluotto sen sijaan elää nostojen ja takaisinmaksujen mukaan.  Se todellakin on kuin luottokortti verkossa.