Tarjoamme nykyisin pikalainojen sijasta joustavaa Lainasto Ostosrahaa

Lainaston Ostosrahaan kytketyllä virtuaalisella mastercard-luottokortilla voit maksaa ostoksesi helposti suoraan verkossa. Luottokortissa ei ole vuosimaksuja ja siihen on mahdollista saada jopa 3 000 euron luottoraja!

Lainasto Ostosraha
100-3000€

100-600€

Kertalaina

Ikäraja 18-vuotta

Halutessasi heti tilille

Takaisinmaksu neljässä erässä

100-3000€

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

Jopa 3000€ luottoraja

Vuosimaksu 0€

Tee ostoksia turvallisesti verkossa

Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkiksi 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

Uudet kulutusluotot Lainastolta

4.1.2017

Huom. luet vanhaa artikkelia. Artikkelissa olevat tiedot ei välttämättä ole enää ajantasalla.

Lainasto on myöntänyt pikavippejä jo vuodesta 2011 asti. Pikavippien jälkeen lainatuotteiden joukkoon nousi joustoluotto. Uudet lainatuotteet on suunniteltu, jotta lainantarjoaja voisi palvella asiakastaan entistäkin paremmin.

Joustoluotto on 100-3000 euron vakuudeton laina. Se on joustava luottotili, joka toimii kuin luottokortti verkossa. Myönnetyltä joustoluotolta voi tehdä nostoja aina tarpeensa mukaan, kun pankkitilillä ei kate tunnu riittävän.

Joustoluottoa hakiessasi saat käyttöön oman henkilökohtisen 2000-3000 euron luottorajan. Tätä luottorajaa voit käyttää haluamallasi tavalla. Voit nostaa pieneen tarpeeseen muutaman satasen tai hieman isompaan talouden notkahdukseen jopa tuhansia, kunhan luottorajasi sen sallii.

Joustoluoton takaisinmaksu on lainan tavoin joustava. Joustoluottoa voi lyhentää pienissä kuukausierissä, jolloin se ei kuormita taloutta liikaa. Luoton voi maksaa takaisin myös kerralla, jolloin saa jälleen käyttöönsä koko luottotilin.

Uudet kulutusluotot 2000-5000 euroa

Joustoluoton lisäksi lainatuotteita on täydennetty kulutusluotolla. Kulutusluotto on 2000-5000 euron kertalaina. Se siirretään lainanhakijan tilille kokonaisuudessaan, jolloin koko laina on hakijansa käytössä heti.

Kulutusluotto on keskisuuri laina, joka sopii esimerkiksi maltilliseen remonttiin, autohuoltoon, sisustuksen uusimiseen tai vaikka unelmien toteuttamiseen.

Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Lainahakemuksen täyttää muutamassa minuutissa.

Lainahakemuksen voi täyttää ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Hakemuksia käsitellään kuitenkin ainoastaan lainapalvelun aukioloaikoina, joten öisin lainaa ei myönnetä. Yöllä lähetetyt lainahakemukset käsitellään aamulla saapumisjärjestyksessään.

Kulutusluotto maksetaan takaisin 1-3 vuoden aikana tasaisesti kuukausierissä. Laina-aika ei ole sidoksissa lainan kokoon, vaan lainanhakija saa itse valita lainalleen sopivan takaisinmaksuajan. Pidempi laina-aika tarkoittaa tietysti pienempiä kuukausieriä.

Pikalainax on turkulaisen Lainasto Oy:n hallinnoima lainapalvelu.